100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

Monique Smit blikt terug op bevalling: ‘Kan het zelf ook nog niet geloven’

Monique's dochtertje Lovi is alweer 1 week oud en Monique blikt nu even terug op de afgelopen week en haar bevalling. 'Ik gun echt iedere vrouw zo’n zwangerschap en bevalling.'

Monique Smit

Monique Smit, wie kent haar niet? Met haar stralende glimlach, prachtige zangtalenten en altijd positieve instelling weet ze overal waar ze komt er een feestje van te maken. Of dat nu in een overvolle feesttent is of in een knusse studio, iedereen houdt van Monique.

De goedlachse blondine is niet alleen druk in de weer met haar carrière, maar ook met haar gezin. Samen met haar vriend Martijn Molleman heeft ze inmiddels drie prachtige kinderen.

Lovi 1 week oud

Het is alweer een week geleden dat Monique beviel van een kerngezonde dochter. Zij zit al een week op een roze wolk en ook haar partner en zoontjes zijn dolenthousiast. Monique blikt terug op de afgelopen week en haar bevalling. Onder een mierzoete en prachtige foto schrijft zij: ‘Lieve Lovi. Alweer een week bij ons.. Wat ben je mooi en wat ben je zoet. De hele dag slapen en wachten tot je komt voor een voeding. We hebben je ogen nog niet vaak open gezien.’

Bevalling

‘Vorige week maandag stonden we nog samen op het podium in de Kermistent en op dinsdagnacht vond ze het de hoogste tijd.. We gingen die avond rustig slapen en om 02.15 werd ik wakker van beginnende weeën. Daarna ging het allemaal zo snel! Bappie en Oma gebeld voor de jongens thuis, om 03.50 reden we door de slagboom van het ziekenhuis (kaartje bewaard haha) en om 04.50 was ze daar na 4 min persen. Bizar?! Kan het zelf ook nog niet geloven, ze was er helemaal klaar voor. Ik gun echt iedere vrouw zo’n zwangerschap en bevalling.’ Dit klinkt inderdaad echt geweldig.

‘Ik kan niet anders zeggen dan dat het echt allemaal super goed is gegaan. Een droombevalling bestaat dus toch? Zo dankbaar voor alles!! Super bedankt voor al jullie lieve berichtjes. We zitten op een grote roze wolk. Tante Jenny bedankt voor de mooie foto’, eindigt Monique haar bericht. Wat fijn dat zij zo’n droombevalling heeft gehad. Nu lekker genieten van je drie kids, Monique!

https://www.instagram.com/p/CxbLxCJIkoF/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit.

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit deelt geweldig nieuws over oudste zoon Noah
Monique Smit deelt geweldig nieuws over oudste zoon Noah
Déze vakantiefoto's van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Déze vakantiefoto’s van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Lees alle artikelen over Monique Smit