monique smit banner.
Zie ook:
Delen

Monique Smit deelt liefdevolle video ‘Lovi een half jaar bij ons’

Monique Smit deelt op haar Instagram een vertederende video om te vieren dat Lovi al een half jaar bij hen is!

Monique Smit

Monique Smit is een naam die direct een glimlach op het gezicht van velen tovert. Met haar aanstekelijke lach en vele talenten is ze een graag geziene BN’er. Monique is een zeer veelzijdige entertainer die moeiteloos een feesttent op zijn kop zet, terwijl ze met hetzelfde gemak de voetjes van talloze kleine kindjes van de grond krijgt. Never a dull moment met Monique!

Gezin

De altijd lachende blondine heeft het niet alleen druk met haar carrière, maar ook met haar gezinsleven. Samen met haar partner Martijn Molleman heeft Monique drie kinderen: Noah, Luca en Lovi. De balans tussen werk en privé is niet altijd even eenvoudig voor Monique, maar toch weet ze alle ballen steeds maar weer hoog te houden. Ze deelt vaak momenten uit haar gezinsleven op social media, waardoor fans een kijkje krijgen in haar wereld als moeder en partner. Monique is een supermama!

‘Half jaar bij ons’

Monique Smit deelt op haar Instagram een ongelooflijk schattige video om te vieren dat Lovi al een half jaar bij hen is. Met een hart vol liefde beschrijft ze hoe de tijd lijkt te vliegen naarmate ze ouder worden, vooral nu ze drie kinderen van verschillende leeftijden hebben. De dagelijkse chaos van het rijden naar zwemles, trainen, wedstrijden, verjaardagsfeestjes, speelafspraakjes, logeerpartijtjes, eindeloze boodschappen en bergen wasgoed is een herkenbaar tafereel voor velen. Je ziet de video hieronder. 

 

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
Monique Smit viert verjaardag met bijzondere video: 'Wat een verandering in 10 jaar!'
Monique Smit viert verjaardag met bijzondere video: ‘Wat een verandering in 10 jaar!’
Lees alle artikelen over Monique Smit