Monique Smit geniet van corona-rust in eigen dorp!
Zie ook:
Delen

Monique Smit geniet van corona-rust in eigen dorp!

De afgelopen maanden was het behoorlijk rustig voor de toeristensector. Door de coronacrisis waren we genoodzaakt om dicht bij huis te blijven, waardoor menig toerist zijn of haar vakantie(s) moest cancelen of uitstellen. Dit zorgde voor een hoop rust ook in eigen land. Volendam is doorgaans bedolven onder de toeristen, maar nu is er bijna geen buitenstaander te bekennen. En daar plukt Monique Smit de vruchten van!

“Mooi Volendam. Maandenlang was onze prachtige dijk weer even alleen ‘van ons’. Bijzonder om mee te maken, geen toeristen maar ook geen gezelligheid.” plaatst Monique onder de foto. Normaal gesproken komen vanuit de hele wereld mensen een dagje of soms zelfs meerdere dagen naar Volendam om een typische foto in klederdracht te maken, maar ook voor de culturele ervaring. Op de foto van Monique zien we dat er echter geen toerist te zien is in het bekende dorp.

Monique is ook blij dat de horeca weer open mag, maar benadrukt wel dat we nog steeds moeten opletten: “Uiteraard moeten we vanaf volgende week nog steeds goed uit kijken, maar wat ben ik blij voor alle horecaondernemers dat ze weer open mogen. Hopelijk blijft alles goed gaan en kunnen we langzamerhand weer terug naar hoe het was.”,

https://www.instagram.com/p/CAna1KiA1Vs/?utm_source=ig_embed

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit over haar dochter Lovi: 'Heb daarna nog 4 echo's gedaan, omdat ik het niet geloofde.'
Monique Smit over haar dochter Lovi: ‘Heb daarna nog 4 echo’s gedaan, omdat ik het niet geloofde.’
AAWH: Monique Smit deelt vertederende backstage foto met Luca
AAWH: Monique Smit deelt vertederende backstage foto met Luca
Lees alle artikelen over Monique Smit