100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

Monique Smit en zoontje Noah moedigen samen favoriete voetbalclub aan!

De Krokusvakantie is begonnen voor schoolgaande kinderen en ook het zoontje van Monique Smit heeft lekker vakantie. Jammer genoeg is er niet veel te doen voor kinderen, aangezien alles nog dicht zit in verband met corona. Monique besloot iets leuks te bedenken voor haar oudste zoon Noah: samen juichen voor zijn favoriete voetbalclub!

Noah vond het alleen moeilijk om te kiezen voor welke club hij ging juichen. Hij is een echte Ajax fan in hart en nieren, maar Jong Ajax moesten het opnemen tegen de club in zijn woonplaats Volendam. Monique: ‘Noah stond voor een groot dilemma vanavond.. is hij nou voor Volendam of voor Ajax? Stiekem door het hek kijken naar de wedstrijd en alleen al op de foto voor de “echte” bus was een feest! Ik weet zeker dat deze kleine man lekker zal slapen. Uitslag? 3-2 voor Volledam. Toch nog een klein ‘uitje’ deze vakantie!’

Mama Monique Smit is dankbaar voor dit kleine uitje. Noah poseerde ook nog even voor de grote bus van Ajax en sliep ’s nachts met knuffels van allebei de voetbalclubs. Wat een leuke dag zeg voor Noah!

Jongste zoontje Luca lag waarschijnlijk al lekker te slapen. Hij is namelijk nog iets te jong om zo laat op te blijven! In juli wordt hij alweer twee jaar oud. Broer Noah wordt in augustus alweer 6 jaar. Wat worden ze groot!

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Monique Smit

GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z'n kop
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z’n kop
Lees alle artikelen over Monique Smit