100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

Monique Smit heel openhartig: “Ik wil niet zwanger trouwen”

Monique Smit maakte een tijdje geleden bekend dat ze in verwachting is van haar tweede kindje! Monique en haar vriend Martijn hebben al een zoontje Noah en mogen deze zomer dus nog een kleine spruit verwelkomen.

Monique is heel openhartig over haar zwangerschap. Ze zegt dat ze het wel geheim moest houden, omdat ze het graag tegelijkertijd met haar nieuwe single wilde bekendmaken. Dat betekende dus dat ze het ook voor hun familie moesten geheimhouden! Monique: “Ik kon er gewoon niet op gokken dat het op een of andere manier uit zou komen.”

En een originele bekendmaking was het zeker! In de nieuwe videoclip van Monique vertelt ze aan het eind in gebarentaal dat ze zwanger is. Wel werd het geheimhouden van de zwangerschap nog meer bemoeilijkt door de misselijkheid van Monique: “Ik heb, net als bij mijn vorige zwangerschap, medicatie gekregen omdat ik niets binnenhield. Na het eerste trimester was het ergste godzijdank voorbij.”

Er is dan wel een tweede kindje onderweg voor de twee tortelduifjes, ze denken nog niet aan trouwen: “Ik wil niet zwanger trouwen. Vorig jaar hebben we een huis gekocht, we wonen net samen in ons paleisje en we krijgen deze zomer een kind. Ik vind het zonde om alle hoogtepunten in één of twee jaar te proppen.” Maar dat betekent niet dat Monique het huwelijk uitsluit. 😉

Bron: Privé, RTL Boulevard | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Monique Smit

Déze vakantiefoto's van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Déze vakantiefoto’s van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Monique Smit over haar dochter Lovi: 'Heb daarna nog 4 echo's gedaan, omdat ik het niet geloofde.'
Monique Smit over haar dochter Lovi: ‘Heb daarna nog 4 echo’s gedaan, omdat ik het niet geloofde.’
Lees alle artikelen over Monique Smit