100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

Monique Smit: ‘Ik dacht dat ik een echte jongens moeder was.’

Toen Monique Smit zwanger was van de derde, was ze er zeker van dat het weer een jongetje zou worden. Zo zeker zelfs dat ze vier echo’s liet maken, én het nog steeds niet geloofde. Daarom speciaal voor haar en haar dochter Lovi een heerlijke zoete shoot met veel roze in de nieuwe Happy Family Special van 100%NL Magazine!

Zou je fulltime moeder willen zijn?

“Daar ben ik niet geschikt voor. Ik heb respect voor alle huismoeders, maar voor mezelf ben ik heel erg blij dat ik kan werken en ook gewoon even Monique kan zijn. Dat is voor mij als persoon heel erg goed.”

Als je je leven een cijfer zou geven…

“Dan zou ik zeggen: een negen. Er is altijd ruimte voor verbetering. Van de week stond ik bij de slager en hij zei: ‘Het gaat zeker goed met je?’. Het klopt, maar dat benauwt mij soms, omdat ik bang ben dat het dan alleen maar slechter kan gaan. Hij zei: ‘Het kan ook nog beter’. Hij heeft gelijk. Familie gaat goed, het gezin gaat goed, het werk gaat top. Gewoon genieten, dus. C’est la vie.”

Hoe vonden de jongens het om een zusje te krijgen?

“Ik dacht dat ik een echte jongens moeder was. De jongens moeten elkaar aanraken, stoeien en kibbelen. Maar ze zijn zo lief voor hun zusje! Ik denk dat als Lovi later uitgaat, ze twee bodyguards heeft.”

Benieuwd naar het hele interview met Monique Smit? Dat lees je in de Happy Family Special van 100%NL Magazine! Vanaf nu verkrijgbaar bij Top1Toys, vanHaren en Marskramer.

100%NL Magazine Cover Happy Family Special

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit: 'Ik dacht dat ik een echte jongens moeder was.'
Monique Smit: ‘Ik dacht dat ik een echte jongens moeder was.’
Monique Smit showt geweldige metamorfose: 'Weer eens wat anders'
Monique Smit showt geweldige metamorfose: ‘Weer eens wat anders’
Monique Smit deelt geweldig nieuws over oudste zoon Noah
Monique Smit deelt geweldig nieuws over oudste zoon Noah
Lees alle artikelen over Monique Smit