100%NL Magazine Monique Smit Henny Huisman

Monique Smit ligt wakker van alle ‘bende in dit land’

Monique Smit heeft slapeloze nachten door de corona maatregelen en de manier waarop de overheid hiermee omgaat. Op haar Instagram story deelt ze haar ongenoegen en vindt vooral ze dat er veel 'bende' is in dit land.

‘Ik ben er serieus naar wakker van geworden’, begint Monique haar verhaal op Instagram. Mij benieuwen of ze de verkiezingen door laten gaan. Het zal me namelijk niet verbazen als ze het weer op corona/besmettingsgevaar gooien’, zegt Monique in het eerlijke bericht.

Ze vraagt zich vooral af wanneer het ooit ophoudt. ‘We zijn een jaar verder, maar hey nog ‘even volhouden’ het is allemaal maar voor even. Denk je dat ze die spoedwet er in hebben gegooid voor alleen nog deze 2 weken. Nou ik help het je mee hopen…’

Ze vindt de hele situatie natuurlijk vreselijk voor alle slachtoffers maar ze vindt ook dat er andere problemen zijn waar niet naar wordt omgekeken. Wel verontschuldigt ze zich voor deze berichten, maar ze vindt dat ze naast alle leuke foto’s en video’s ook de waarheid mag zeggen op haar kanaal. Volgens Monique denken haar volgers er ook net zo over.

Bron en beeld: Instagram