100%NL Magazine Monique Smit Henny Huisman
Zie ook:
Delen

Monique Smit ligt wakker van alle ‘bende in dit land’

Monique Smit heeft slapeloze nachten door de corona maatregelen en de manier waarop de overheid hiermee omgaat. Op haar Instagram story deelt ze haar ongenoegen en vindt vooral ze dat er veel 'bende' is in dit land.

‘Ik ben er serieus naar wakker van geworden’, begint Monique haar verhaal op Instagram. Mij benieuwen of ze de verkiezingen door laten gaan. Het zal me namelijk niet verbazen als ze het weer op corona/besmettingsgevaar gooien’, zegt Monique in het eerlijke bericht.

Ze vraagt zich vooral af wanneer het ooit ophoudt. ‘We zijn een jaar verder, maar hey nog ‘even volhouden’ het is allemaal maar voor even. Denk je dat ze die spoedwet er in hebben gegooid voor alleen nog deze 2 weken. Nou ik help het je mee hopen…’

Ze vindt de hele situatie natuurlijk vreselijk voor alle slachtoffers maar ze vindt ook dat er andere problemen zijn waar niet naar wordt omgekeken. Wel verontschuldigt ze zich voor deze berichten, maar ze vindt dat ze naast alle leuke foto’s en video’s ook de waarheid mag zeggen op haar kanaal. Volgens Monique denken haar volgers er ook net zo over.

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Monique Smit

WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
Monique Smit viert verjaardag met bijzondere video: 'Wat een verandering in 10 jaar!'
Monique Smit viert verjaardag met bijzondere video: ‘Wat een verandering in 10 jaar!’
Lees alle artikelen over Monique Smit