100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look

Samen met een grote groep Nederlandse artiesten is Monique momenteel in Turkije. Gisteravond was zij voor heel even zichzelf niet meer...

Monique Smit

Monique Smit, wie kent haar niet? Met haar stralende glimlach, prachtige zangtalenten en altijd positieve instelling weet ze overal waar ze komt er een feestje van te maken. Of dat nu in een overvolle feesttent is of in een knusse studio, iedereen houdt van Monique.

De goedlachse blondine is niet alleen druk in de weer met haar carrière, maar ook met haar gezin. Samen met haar vriend Martijn Molleman heeft ze inmiddels drie prachtige kinderen.

Onherkenbaar

Dat Monique alles kan hebben, blijkt maar weer. Momenteel is zij samen met haar gezin en nog meer Nederlandse artiesten in Turkije. Deze reis staat in het teken van muziek en naast genieten van de zon en lekker eten, treedt Monique ook dagelijks op. Gisteravond was het duettenavond en Monique was voor één avond omgetoverd tot Olivia Newton-John uit Grease. John Travolta werd gespeeld door collega en goede vriend Pascal Redeker.

In haar Instagramstory deelt Monique wat foto’s van hoe zij er gisteravond uitzag. In een zwarte outfit met roze jasje, een sigaret in de hand en met een blonde, gekrulde pruik stal Monique de show. Vandaag gaat zij weer als Monique Smit door het leven, maar de looks van Olivia Newton-John staan haar ook heel goed. Wij hadden niet anders verwacht. 😉

100%NL Magazine Monique Smit 100%NL Magazine Monique Smit 100%NL Magazine Monique Smit 100%NL Magazine Monique Smit

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit showt geweldige metamorfose: 'Weer eens wat anders'
Monique Smit showt geweldige metamorfose: ‘Weer eens wat anders’
Monique Smit deelt geweldig nieuws over oudste zoon Noah
Monique Smit deelt geweldig nieuws over oudste zoon Noah
Lees alle artikelen over Monique Smit