100%NL Magazine Monique Smit

Monique Smit onthult geheim achter haar Gorgeous Glow

Steeds meer mensen leren de producten van Kruidvat Merk kennen. En als ze het eenmaal geprobeerd hebben, blijven ze het vaak gebruiken. Zo ook zangeres en presentatrice Monique Smit. Zij onthult haar beauty-geheimen achter haar prachtige flow!

Gek op glans

Monique onthult hierbij haar geheim achter haar ‘ gorgeous glow’ : De Kruidvat Gorgeous Glow Illuminating Face Drops! Het voelt aan als een soort gel. Je kunt het met een paar druppeltjes (niet te veel) direct aanbrengen op je huid, maar Monique mengt het zelf graag door haar foundation. Haar voorkeur gaat uit naar de Soft Gold.

100%NL Magazine Kruidvat Gorgeous Glow

Vegan Velvet

Sinds vorig jaar heeft Kruidvat een eigen vegan make-uplijn. Deze blush zorgt voor een frisse uitstraling met een mooie glans. Monique gebruikt de Pastel Peach, maar de wat donkerdere True Berry en Rose Pink zijn ook prachtig.

100%NL Magazine Velvet Glow

Groot fan!

Door je haar vaak te wassen, wordt het juist snel vet. Je verwijdert iedere keer natuurlijke vetten van je hoofdhuid. Hierdoor maak je automatisch meer talg aan en dit maakt je haar vettig. Monique is een groot fan van droog-shampoo, ideaal in gebruik. Even sprayen, ondersteboven hangen, met je handen of een handdoek er doorheen en voilà, je haar ziet er schoon uit en krijgt een hoop volume. De voorkeur van Monique gaat uit naar de Kruidvat Droogshampoo Exotic Experience vanwege de heerlijke kokosgeur.

100%NL Magazine Kruidvat Doogshampoo

Uiteraard kun je niet blijven sprayen met droogshampoo. Monique heeft door het blonderen behoorlijk droog haar, daarom vindt ze het een must om haar haar goed te verzorgen. Ze gebruikt deze Argan Oil & Care voor droog en pluizig haar. Het maakt haar haar zacht en soepel.

100%NL Magazine Kruidvat Argan Oil & Care Shampoo

Twee voor de prijs van één

Tijdens haar vakantie nam Monique deze 2 in 1 versie voor het eerst mee. Makkelijk voor op reis! Eenmaal thuis is ze het blijven gebruiken voor haar jongens. “Het sopt lekker en ruikt heerlijk!”

100%NL Magazine Kruidvat Wasgel

Monique’s kammetje

Vaak krijgt Monique de vraag hoe haar haar zo mooi in model blijft. Natuurlijk gaat daar een hoop aan vooraf. Goed verzorgen, goede tangen, maar ook door je haar tegen te kammen. Met deze puntkam kun je makkelijk de juiste plukken pakken zonder dat je de krul eruit trekt, en het haar goed verdelen en touperen zodat het langer en stevig blijft zitten.

100%NL Magazine Kruidvat puntkam

R in de maand

De dagen worden kouder, korter, natter en minder zonnig. Kan de weerstand van je kindje soms wat ondersteuning gebruiken? Dan zijn deze Kruidvat Vitamine D druppels op oliebasis een aanrader. ook goed voor de groei en ontwikkeling van botten van kinderen en de opbouw van sterke tanden.

100%NL Magazine Kruidvat Vitamine D druppels

Bruisend van gezondheid

Wil jij jouw weerstand een handje helpen? Deze Kruidvat bruistabletten ondersteunen de natuurlijke weerstand met vitamine C en lossen makkelijk op in water. “En het smaakt nog lekker ook!”

100%NL Magazine Kruidvat bruistablet

Altijd in huis

“Zelf vergeet ik iedere keer hoe vervelend en lamlendig je jezelf kunt voelen als je neusverkouden bent. Deze neusspray zorgt ervoor dat de zwelling in de neusslijmvliezen vermindert. Zodra mijn neus verstopt zit, gebruik ik deze spray en voel ik snel verlichting.”

100%NL Magazine Kruidvat neusspray

Disclaimer: Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Kruidvat