100%NL Magazine Tim en Monique
Zie ook:
Delen

Monique Smit vertelt ons over haar relatie met broer Jan!

'Oude liefde roest niet', zo omschrijven TIm & Monique de band die ze met elkaar hebben. Ze kennen elkaar als presentatoren bij Zapp en hebben een tijd met elkaar zingend door Nederland getoerd. En zo werd de single Een Zomeravond met jou het begin van een vriendschap voor het leven.

Even iets anders, wat betekent Jan voor jou?

“Jan is diegene die er voor heeft gezorgd dat ik dit nu allemaal mag doen. En hij heeft ons bij elkaar gebracht, wat natuurlijk een erg mooie tijd was! Hij heeft mij veel mooie kansen gegeven. Als een broer dat voor jou kan betekenen is dat fantastisch. Maar mensen vergeten soms dat ik het wel zelf moet doen. Jan komt met de ideeën, maar ik sta op het podium.” Toen wij samen door het land toerden, was dat een fase waarin we beiden veel meemaakten.

Hoe kijk jij daar op terug?

“Is het 5 jaar geleden? Ik heb het idee dat wij toen veel jonger waren. We zijn nu een stuk volwassener voor mijn gevoel. Misschien had ik meer moeten genieten. Niet te druk maken, verstand op nul af en toe. Dat deed ik echt te weinig. Nu geniet ik veel meer van het moment.”

Laatste vraag, wat zijn je toekomstdromen?

“Ik ben heel gelukkig en van mij hoeft het allemaal niet heel groots. Dat is denk ik ook waarin Jan en ik het meest in verschillen. Ik vind waar ik nu zit super leuk. Ik heb een heerlijk privéleven en het werk gaat goed. Ik hoop vooral nog heel lang te kunnen doen waar ik gelukkig van word.”

Lees het hele interview van Tim met Monique in de nieuwe september-oktober editie van 100%NL Magazine!

Delen