100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

CUTENESS OVERLOAD: Monique Smit deelt pasfoto’s Lovi en dit is ZÓ schattig!

Monique en Martijn hebben gisteren pasfoto's van hun dochtertje laten maken en dat ging nog niet vanzelf. Het resultaat is te schattig...

Monique Smit

Monique Smit, wie kent haar niet? Met haar stralende glimlach, prachtige zangtalenten en altijd positieve instelling weet ze overal waar ze komt er een feestje van te maken. Of dat nu in een overvolle feesttent is of in een knusse studio, iedereen houdt van Monique.

De goedlachse blondine is niet alleen druk in de weer met haar carrière, maar ook met haar gezin. Samen met haar vriend Martijn Molleman heeft ze inmiddels drie prachtige kinderen.

Lovi

Een paar weken geleden werd Monique voor de derde keer moeder. Dit keer van een prachtige dochter, Lovi. De zangeres zit al weken op een roze wolk en zij deelt dagelijks de meest schattige foto’s en video’s en dat tot grote vreugde van haar volgers.

Pasfoto’s

Eerder deze week gingen Monique en Martijn pasfoto’s maken van hun pasgeboren dochter en dat ging nog niet vanzelf. Monique deelde eerst een foto van achter de schermen. Martijn hield zijn dochter vast, terwijl zij op zijn knie zat. Vervolgens deelde Monique het eindresultaat en daar kunnen wij geen genoeg van krijgen. Dit is zó schattig.

Monique vraagt haar volgers op wie zij Lovi vinden lijken. Wat vinden jullie?

100%NL Magazine Lovi 100%NL Magazine Lovi

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit.

Delen

Meer over Monique Smit

GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z'n kop
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z’n kop
Lees alle artikelen over Monique Smit