100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

FOTO: Monique Smit deelt lieve foto met haar vader

Monique Smit trakteert haar volgers met een vrolijke selfie, samen met haar vader!

Vader Monique Smit

Afgelopen week vierde vader Ruud Smit zijn 64e verjaardag. Reden genoeg voor trotse dochter Monique om een vrolijk kiekje met haar vader op Instagram te plaatsen.

Monique: ’64 jaar! Onze allerliefste pa & bappie is vandaag jarig en dat hebben we gevierd met heel veel taart! Proost op jou!’

Moeder Gerda

Een poosje geleden postte Monique ook al een leuke foto van haar moeder Gerda. Daarbij schreef ze: ‘Foto’s en filmpjes online, ze heeft er zelf helemaal niets mee ☺️ maar onze lieve (o)ma die altijd voor ons en anderen klaar staat zetten wij vandaag maar al te graag in het zonnetje op haar 62ste verjaardag!’ Op de foto stonden niet alleen Monique en haar moeder Gerda, maar ook haar twee zoontjes Noah en Luca. Je ziet de vrolijke foto hier!

Gezin Smit

Het hele gezin Smit werd in één klap beroemd na het populaire programma ‘Gewoon Jan Smit’. In de realitysoap ging het vooral om het leven van Jan Smit, maar kwamen ook zijn ouders en zussen veel in beeld. De soap werd zo’n groot succes dat het zelfs bekroond werd met een Gouden Televizier-Ring.

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
Lees alle artikelen over Monique Smit