100%NL Magazine André Hazes en Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

Monique Westenberg verbluft volgers met afgetraind lichaam in bikini

Monique geniet momenteel van een heerlijke, zonnige vakantie. In bikini poseert zij op Instagram en wat ziet Monique er goed uit zeg!

Monique Westenberg

Veel mensen zullen haar herkennen als de partner van André Hazes, maar Monique Westenberg is ook geliefd door haar eigen kracht en veerkracht. Na vele pieken en dalen zijn Monique en André tóch weer samen en proberen ze er het beste van te maken. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun zoon Dré.

Grote liefde

De kleine Dré is absoluut de grote liefde van Monique Westenberg. Voor haar kleine man heeft ze alles over en gaat ze dan ook voor het vuur. Hoewel André en Monique al een langere tijd Dre niet meer herkenbaar delen op social media, delen ze wél de leuke momenten met elkaar. Zoals laatst, toen het drietal straalde op een nieuw gezinskiekje, dat kiekje zie je hier!

Afgetraind lichaam

Dat Monique er fantastisch uitziet, wisten wij al. Zij deelt veel op social media en daarop is ook te zien dat zij veel van uiterlijke verzorging houdt. Ook probeert Monique haar lichaam in shape te houden en dat lijkt aardig te lukken. Momenteel geniet zij van een zonnige vakantie op Curaçao en daar deelt zij wat foto’s van. In een rode bikini straalt zij op het strand. Monique verbluft ons en haar volgers met een afgetraind lichaam. Wat ziet zij er geweldig uit zeg. Monique zit duidelijk heel goed in haar vel.

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg.

Delen

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg deelt geweldig nieuws: 'Kankervrij!!!!!'
Monique Westenberg deelt geweldig nieuws: ‘Kankervrij!!!!!’
Beschuit met blauwe muisjes voor Monique Westenberg
Beschuit met blauwe muisjes voor Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Monique Westenberg