100%NL Magazine Monique Westenberg Dré
Zie ook:
Delen

FOTO’S: Monique Westenberg en Dré genieten van zonnige vakantie

Samen met haar zoontje Dré geniet Monique Westenberg van een zonnige vakantie!

Zonnige vakantie op Bonaire

Terwijl het grijs en grauw weer is in Nederland, zoeken Monique Westenberg en haar zoontje Dré de zon op. En dat doen ze op hun favoriete eiland Bonaire.

Op Instagram laat Monique haar volgers meegenieten van een heerlijke, zonnige vakantie. Monique straalt als nooit tevoren en ook de kleine Dré vermaakt zich opperbest!

Activiteiten

Als je denkt dat de twee een hele dag liggen te luieren aan het strand, dan heb je het mis. Het lijkt wel alsof Monique en Dré geen dag stil zitten. Zo begonnen ze de vakantie met een bezoekje aan de ezels.’Heerlijk met m’n ezel kinderen wezen kroelen’, schrijft Monique bij de foto’s. Dat Monique een echte dierenliefhebber is, wisten we al. Want na een bezoekje aan de ezels bracht ze uiteraard ook een bezoekje aan de hondenopvang. Het lot van de arme hondjes gaat Monique aan het hart. Monique: ‘Ik heb gelachen om de grappige stoute pups, maar ook gehuild om hondjes die het zwaar hebben, net geopereerd zijn of nog geopereerd moeten worden omdat hun eigenaar ze vreselijk verwaarloosd hebben. Er wachten nog veel te veel hondjes op een liefdevol thuis, zowel op Bonaire zelf als in NL.’

Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning! Zo zien we de kleine Dré samen met zijn vriendje Rafa plezier maken op het water, en ook Monique trotseert de hoge golven. Wat een powervrouw!

De looks van Monique

Monique verbluft de laatste tijd wel vaker haar volgers op Instagram. Ze ziet er namelijk ge-wel-dig uit!

Zo koos de beauty afgelopen zomer voor een paarse outfit die wij nog niet vergeten zijn. Zelfs haar sieraden waren afgestemd op haar outfit. Monique kon dan ook rekenen op een hoop lieve reacties van haar volgers. “Prachtige vrouw”, schrijft een fan en ook willen ze allemaal dolgraag weten waar ze haar outfit vandaan hebt.

Benieuwd over welke outfit wij het hebben? Dat zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg

Delen

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg emotioneel over moederschap: 'Alle clichés zijn zo waar'
Monique Westenberg emotioneel over moederschap: ‘Alle clichés zijn zo waar’
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Monique Westenberg