Monique Westenberg: 'Mijn hart zal weer breken door verlies'
Zie ook:
Delen

Monique Westenberg: ‘Mijn hart zal weer breken door verlies’

Monique plaatst een prachtige video op Instagram en het bericht daaronder, maakt het heel emotioneel...

Monique Westenberg

Monique Westenberg werd jaren geleden in één klap bekend, toen te zien en te lezen was dat zij een relatie had met André Hazes. Deze relatie heeft veel lief en leed gekend. Het stel is meerdere keren uit elkaar gegaan en weer bij elkaar terug gekomen, André en Monique zijn verloofd geweest en zij hebben samen een 6-jarig zoontje, André. Sinds kort zijn André en Monique weer een stel. Dit bevestigde André zelf. Monique, André en Dré zijn afgelopen weken samen als gezin op vakantie geweest en zij zijn weer tot over hun oren verliefd.

Groot verlies

Het is alweer 5 jaar geleden dat één van Monique’s hondjes, Dunya, overleed. Hier is zij destijds heel verdrietig om geweest en nog steeds doet het haar pijn. Vandaag deelt zij een prachtige video van haar hondje en daaronder schrijft zij een emotioneel bericht.

‘Vanmorgen toen ik in de ogen van Frenkie keek, vertelde ik hem wat voor bijzondere dag het vandaag is. 9 mei, de dag dat mijn meisje, Dunya, vijf jaar geleden naar de andere kant ging. Op die dag brak mijn hart in oneindig veel stukjes. Door dat verlies kwam er na een aantal jaar toch weer ruimte voor een andere hond. En dat is hij, mijn mooie jongen! Iedere dag vertel ik hem hoe dankbaar ik ben dat hij ons gekozen heeft en al die stukjes weer heeft gelijmd. Hij is de aller liefste voor ons en zijn “zus” Gioia. Mijn hart zal weer breken door verlies, maar ook dan zal het weer gelijmd worden. Want zonder honden is voor mij geen leven. Door het zien van deze beelden krijg ik een lach en een traan, maar vooral veel dankbaarheid voor 14,5 jaar onvoorwaardelijke liefde! Ik mis je, Doenie’. Wat een bijzonder bericht. Monique moest vast en zeker weer een traantje wegpinken na het plaatsen van deze video.

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg

Delen

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg: 'We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.'
Monique Westenberg: ‘We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.’
Droevige Monique Westenberg: 'Ik mis je zo erg, mijn onvoorwaardelijke liefde'
Droevige Monique Westenberg: ‘Ik mis je zo erg, mijn onvoorwaardelijke liefde’
Lees alle artikelen over Monique Westenberg