100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

ZIEN: Monique Westenberg en zoontje Dré zijn matchy matchy!

Monique en Dré genieten momenteel van de zon op een zonnig oord. Op Instagram post zij een prachtige foto samen met haar grote trots. En daarop is iets te zien wat meteen opvalt...

Vakantie

Samen met haar zoontje Dré heeft Monique de koffers gepakt en zijn ze momenteel heerlijk aan het genieten van een vakantie op een zonnig oord. Op Instagram post Monique een prachtig zomers plaatje, waarop ze samen met Dré op het strand aan het genieten is van het prachtige uitzicht. Zo te zien hebben zij het enorm naar hun zin! Aan de outfits zal het in ieder geval niet liggen…

Matchy Matchy

De oplettende volgers zagen het meteen: Monique en Dré dragen hetzelfde paar fabulous sneakers! Moeder en zoon kleuren geweldig goed bij elkaar met hun matchy schoenen! Volgers van Monique reageren enthousiast op het zonnige kiekje. ‘Gave matchende schoenen’ schrijft iemand. Weer iemand anders schrijft: ‘Ah wat gaaf dezelfde schoenen’.

https://www.instagram.com/p/CaiRRBrAkfc/?utm_source=ig_web_copy_link

Monique Westenberg

Monique werd bekend nadat ze een relatie kreeg met zanger André Hazes. De relatie tussen André en Monique is wellicht één van de meest besproken relaties uit de Nederlandse showbizz.

Helaas gingen André en Monique ook uit elkaar, kort nadat André Monique ten huwelijk vroeg. Samen hebben ze een zoon: André Junior. Monique ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Zo verraste ze iedereen onlangs nog met deze frisse, mooie coupe.

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg.

Delen

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg: 'Na wat gesprekken hebben we een deal gesloten'
Monique Westenberg: ‘Na wat gesprekken hebben we een deal gesloten’
Monique Westenberg: 'We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.'
Monique Westenberg: ‘We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.’
Lees alle artikelen over Monique Westenberg