Mooi gebaar: Hoogvliet doneert 200 kerststollen aan Stichting Bio!
Delen

Mooi gebaar: Hoogvliet doneert 200 kerststollen aan Stichting Bio!

Hoogvliet Supermarkten heeft deze week 200 kerststollen gedoneerd aan Stichting Bio. De broden worden deze week door de stichting uitgedeeld aan alle vrijwilligers.

Stichting Bio is hét vakantiepark in Nederland waar gezinnen met een gehandicapt kind sámen vakantie kunnen vieren. Hier kunnen deze gezinnen gewoon op vakantie, net als alle andere ‘normale’ gezinnen. In een volledig aangepaste omgeving, met alles erop en eraan: zoals extra ruime bungalows, een professionele manege en digitale bioscoop plus het aangepaste zwembad.

Voor iedereen toegankelijk, ook financieel. Want ondanks de hoge kosten van alle aanpassingen betalen de gasten slechts dertig procent van de eigenlijk prijs. Zodat ook deze gezinnen – die in het dagelijkse leven allerlei extra zorgkosten moeten opbrengen – echt op vakantie kunnen. Om dit allemaal mogelijk te maken werken er bijna 200 vrijwilligers voor de stichting.

Hoogvliet Supermarkten

Hoogvliet is een supermarktketen met 68 winkels in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. In de bakkerij van Hoogvliet wordt diverse keren per dag broden gebakken op een ambachtelijke manier. En dat is te proeven!

Lekkerste kerststol van dit jaar

Volgens de vrijwilligers van Stichting Bio is de kerststol van Hoogvliet de lekkerste die zij dit jaar hebben geproefd. “Heerlijk met een dun laagje roomboter, maar ook zonder al smeuïg en zeer smakelijk!”.

Wil jij ook zo’n heerlijke kerststol voor bij het Kerstontbijt? Zoek dan snel een Hoogvliet bij jou in de buurt. Dat wordt genieten!

Delen