100%NL Magazine Eva Over Mijn Lijk
Delen

Mooi geluksmoment voor OML’er Eva: ‘Ik ben dankbaar’

Een prachtig mooi geluksmoment voor Eva, nadat ze samen met haar man Matthijs genoot van een korte vakantie in Spanje.

Eva

Één van de dappere kandidaten uit het laatste seizoen van Over Mijn Lijk is de goedlachse Eva Hermans-Kroot. Ze is nog maar 25 jaar oud, maar strijdt al jaren tegen de genadeloze ziekte longkanker. Een heftige en oneerlijke strijd, die door de makers van Over Mijn Lijk op een mooie maar tegelijkertijd pijnlijke wijze in beeld is gebracht.

Tijdens de afleveringen van Over Mijn Lijk bleef Eva positief en vrolijk. Vooral door dat laatste wordt Eva geliefd door heel Nederland. We kunnen alleen maar bewondering voor haar hebben hoe zij om gaat met zo’n heftige diagnose.

Mooi geluksmoment

Na het laatste seizoen van Over Mijn Lijk willen heel veel kijkers toch weten hoe het nu nog met Eva gaat, daarom volgen ze haar massaal op Instagram. Op het social media platform heeft Eva nu meer dan 310 duizend volgers. Op haar account deelt Eva dagelijks updates van haar ziekteverloop. Ze is in al haar posts altijd eerlijk en open en deelt niet alleen de goede momenten, maar ook de minder mooie momenten.

Gelukkig voor Eva heeft ze de afgelopen week ontzettend kunnen genieten met haar man Matthijs. ‘De afgelopen week (26 maart tm 2 april) waren wij heerlijk op vakantie naar Malaga’, deelt Eva op haar Instagrampagina. ‘Het voelde heerlijk om even tussenuit te zijn. Op vakantie kan ik altijd echt beter ontspannen en beter mn ziekte uit mijn hoofd krijgen. Dankzij deze fijne bestemming die MEGA rolstoelvriendelijk is, scheelde dit enorm. Ik denk dat ik Malaga tot nu toe de meest rolstoelvriendelijke stad vind die ik ken!’

Bij de post deelt Eva niet alleen een mooie tekst, maar ook nog eens twee leuke foto’s. Wij krijgen automatisch een glimlach op ons gezicht wanneer we Eva zo zien genieten. Het is haar zo gegund!

Bron en Beeld: Instagram Eva

Delen