100%NL Magazine Naomi van As
Delen

Naomi van As en Kae Kramer beleven ultieme moeder dochter dag!

De eerste dag van de vakantie beleven Naomi en Kae een geweldige tijd samen.

Naomi van As

Sven en Naomi komen allebei uit de sportwereld, hij kampioen op schaatsen, zij kampioen op het hockeyveld. De twee leerden elkaar in 2007 kennen tijdens het Sportgala, daar sloeg de vonk over. Niet veel later waren zij een koppel. De twee leerden elkaar in 2007 kennen tijdens het Sportgala, daar sloeg de vonk over. Niet veel later waren zij een koppel.

Inmiddels zijn er al heel wat jaren voorbij, zijn de twee nog altijd heel erg gelukkig samen én de trotse ouders van dochter Kae en zoon Dexx.

Jonge kinderen

Het zijn de oogappeltjes van Sven en Naomi: kinderen Kae en Dexx. Allebei hebben Kae en Dexx een kop vól met donkere haartjes, echt te schattig. Kae is inmiddels alweer opgegroeid tot een echt dametje en is grote zus van haar kleine broertje Dexx. Een paar weken geleden deelde Naomi nog een hele zoete foto van Dexx en Sven Kramer, die zie je hier.

Moeder dochter dag

Naomi deelde begin deze week een video waarin ze samen met haar dochter Kae een leuke dag hebben beleefd in Drievliet. Daarbij schrijft ze: Eerste dag van de vakantie. Het voordeel van dit weer is wel dat we vandaag nergens in de rij stonden! Kae wil morgen weer naar Drievliet, ik sla ‘m even over. Dag geëindigd met een nat pak! Erg blij dat we deze voor het laatst hadden bewaard.” Ook haar volgers reageren op het bericht. Zo schrijft iemand: “Jullie zijn de leukste!!! Heerlijk dagje genieten.” Je ziet de post hieronder.

Delen

Meer over Naomi van As

AAWH: Zó zien de kinderen van Sven Kramer en Naomi van As er nu uit
AAWH: Zó zien de kinderen van Sven Kramer en Naomi van As er nu uit
SMELT: Dochter Sven en Naomi behaalt eerste plek tijdens schaatswedstrijd
SMELT: Dochter Sven en Naomi behaalt eerste plek tijdens schaatswedstrijd
Lees alle artikelen over Naomi van As