BENR schrijft nieuwe single 'Eennachtsvlieg' met behulp van duizenden fans!
Zie ook:
Delen

BENR schrijft nieuwe single ‘Eennachtsvlieg’ met behulp van duizenden fans!

Op 4 maart brengen Bart Maessen en Robin Zomer, beter bekend als BENR hun nieuwe single ‘Eennachtsvlieg’ uit. Met behulp van duizenden fans schreven zij deze nieuwe single.

De mannen van BENR hebben hun nieuwe single ‘Eennachtsvlieg’ stiekem al een paar keer gespeeld tijdens hun uitverkochte tour door Nederland. Het nummer bleek een schot in de roos, want het publiek ging he-le-maal los!

Met behulp van fans

BENR schreef het nummer samen met hun fans via social media, nadat hun feest cover van ‘Pepas’ viraal ging en miljoenen views op TikTok, Spotify en YouTube behaalde.

“Onze fans wilden nu graag dat we een eigen party hit maakten en wij hebben vervolgens hun comments in de songtekst verwerkt. Met duizenden reacties was het duidelijk dat iedereen toe was aan een feestje en daarom zal het super herkenbaar zijn voor alle jongeren, studenten en iedereen die zich twee jaar lang heeft moeten inhouden”‘, aldus BENR.

Vanaf 4 maart is ‘Eennachtsvlieg’ overal te streamen. De bijbehorende videoclip check je hieronder!

BENR

Bart Maessen (28) en Robin Zomer (29), beter bekend als BENR, zijn in 2017 begonnen met muziek maken als duo. De twee muzikanten leerden elkaar zestien jaar geleden kennen op school en zijn sindsdien beste vrienden. Bart en Robin toveren nummers uit de top 40 om tot mooie Nederlandse covers. Naast de covers brengt BENR ook eigen muziek uit. Nummers als ‘Statisch’ en ‘Tranen Van Geluk’ komen veelvuldig langs op de Nederlandse radio en daarnaast was BENR in oktober 2020 ‘The Spot’ bij 100%NL. Tijdens de aftrap van hun eerste liveshow ging het publiek he-le-maal los!

Bron en Beeld: BENR

Delen

Meer over BENR

Nederlands' grootste TikTok-duo haalt grap uit met beroemde Amerikaanse zanger!
Nederlands’ grootste TikTok-duo haalt grap uit met beroemde Amerikaanse zanger!
AU! Jongens van BENR gaan viral na pijnlijke video met confettikanon in oog
AU! Jongens van BENR gaan viral na pijnlijke video met confettikanon in oog
Lees alle artikelen over BENR