100%NL Magazine Joe Buck
Delen

WOW: Is dit de Nederlandse Ed Sheeran?

We kennen natuurlijk allemaal het liedje 'The Way You Take Time' en nu komt Joe Buck met een nieuwe single!

Joe Buck is misschien zelf nog niet zo bekend onder het Nederlandse publiek, maar zijn muziek is dat zeker wel! The Way You Take Time is zó populair dat je hem overal hoort. The Way You Take Time stond wekenlang in de Airplay top 3 én hij werd verkozen tot nummer 1 in de Reclamemuziek Top 40 aller tijden. Na dit grote succes komt Joe nu met een nieuwe single: ‘White Roses’. White Roses is een emotionele ode aan zijn ouders en heeft Joe geschreven ter nagedachtenis aan zijn broer Jeroen, die hij nooit heeft gekend.

Joe: ‘Hij is bij zijn geboorte overleden. Dat heeft een enorme impact gehad op mijn ouders, hun eerstgeborene overleefde niet. Zijn geboortedag is nooit onopgemerkt voorbijgegaan, met witte rozen. Maar mijn zussen en ik hebben dat nooit als zwaar ervaren. Het wierp geen schaduw over ons gezin. Pas veel later heb ik met mijn ouders het gesprek gevoerd over Jeroen, wat er was gebeurd, wat het voor hen heeft betekent. Dat heb ik verwerkt in ‘White Roses’. Je kunt wel nagaan hoe dat bij hen binnenkwam. Het was…intens.’

Wij weten zeker dat we nog heel veel van Joe Buck zullen gaan horen! Hieronder luister je zijn nieuwe single: White Roses.

Delen