100%NL Magazine Nicolette Kluijver
Zie ook:
Delen

ZIEN: Nicolette Kluijver legt laatste hand aan de lelieshow in Keukenhof

In Keukenhof is de grootste lelieshow ter wereld geopend!

Presentatrice Nicolette Kluijver heeft samen met Stephanie van Erven, projectuitvoerder Zuidkoop, een ronde door de lelieshow in Keukenhof gemaakt. Daarmee is de grootste lelieshow ter wereld geopend. Nicolette koos drie lelies uit om het laatste bloemarrangement te voltooien. Ze heeft de lelies in het bijzonder op  kleur en vorm uitgekozen. Tot en met 19 mei kunnen (vak)bezoekers van deze show genieten.

In de laatste twee openingsweken van Keukenhof vormt de grootste lelietentoonstelling ter wereld de flower power finale van de bloemenshows. Ruim 5.500 leliestelen en 1.000 leliepotten sieren op imposante wijze het Willem-Alexander Paviljoen.

Tot op de laatste dag op 19 mei staat de agenda van Keukenhof bol van de kleurrijke bloemenshows. Keukenhof blijft haar bezoekers verrassen en inspireren met bloemen. Naast de bolbloemen in het park, zorgen 500 bloemenkwekers (waaronder 17 leliekwekers) voor nieuwe producten van topkwaliteit in de paviljoens. De bloemenshows onderstrepen het thema van 2019 “Flower Power” en werken toe naar het slotstuk: de grootste lelieshow ter wereld.

100%NL Magazine Keukenhof

Bron en Beeld: Keukenhof

Delen

Meer over Nicolette Kluijver

LEZEN: Nicolette Kluijver openhartig over nieuwe liefde
LEZEN: Nicolette Kluijver openhartig over nieuwe liefde
Dolgelukkige Nicolette Kluijver: 'Zoveel liefde in mijn leven'
Dolgelukkige Nicolette Kluijver: ‘Zoveel liefde in mijn leven’
Lees alle artikelen over Nicolette Kluijver