Nicolette van Dam verkozen tot moeder van het jaar
Zie ook:
Delen

Nicolette van Dam verkozen tot moeder van het jaar “voel me enorm vereerd”

Nicolette van Dam kennen we natuurlijk als actrice, presentatrice en tot voor kort ook zangeres bij The Masked Singer! Maar waar ze toch wel het allerbeste in is, is mama zijn van Lola-Lily en Kiki-Kate.

Gister is ze door het tijdschrift Fabulous Mama verkozen tot Mama of the Year. Nicolette is helemaal in de wolken.

‘Er gebeuren zulke gave en gekke dingen in m’n leven. Maar dat is allemaal betrekkelijk. Waar het écht om draait en waarvoor ik pas écht leef, dat is mijn gezin’, schrijft de actrice. ‘Alle complimenten zijn leuk maar het mooiste is als je kinderen zeggen ‘Mama, je bent de beste en liefste’. Vandaag heb ik de titel ‘Mama of the Year’ gekregen van Fabulous Mama en voel me enorm vereerd.’

Ook de man van Nicolette, Bas Smit, vindt de titel meer dan verdiend. “Beestachtig trots op m’n Nicje, ‘Mama of the year’! En terecht!!! Zeker in zo’n gek jaar als dit met alle leuke & nare dingen die we meemaken zie je extra wat een geweldenaar ze is! Wat een moeder! Wat een kanjer! Ook ‘wifey of the year’!”

Jim Bakkum ging er met de prijs van Papa of the Year vandoor en de prijs voor Talent Mama of the Year ging naar Miljuschka Witzenhausen.

 

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Nicolette van Dam

Meegenieten met Bas en Nicolette's prachtige trip naar Venetië!
Meegenieten met Bas en Nicolette’s prachtige trip naar Venetië!
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: 'Nu was ze echt op…'
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: ‘Nu was ze echt op…’
Lees alle artikelen over Nicolette van Dam