100%NL Magazine Nielson
Zie ook:
Delen

Nielson laat van zich horen

Nadat er over Nielson kortgeleden verschillende negatieve verhalen naar buiten kwamen, laat hij nu van zich horen.

Nielson

Vanaf jongs af aan was Nielson al druk bezig met muziek. In 2012 besloot hij om mee te doen aan de talentenjacht De beste singer-songwriter van Nederland. Ondanks dat Nielson er niet met de winst vandoor ging, scoorde hij wel een hit met Beauty & de Brains.

En vanaf dat moment ging het hard! In 2014 bracht hij zijn eerste album uit, die op de tweede plaats in de Nederlandse albumlijst eindigde. Dit jaar was Nielson ook een van de deelnemers van de Beste Zangers.

Roddels

Nielson woont sinds 2013 samen met zijn grote liefde Hanna. 3 jaar later is het stel getrouwd, maar sinds twee weken zitten er breuken en scheuren in het huwelijk. Yvonne Coldeweijer bracht namelijk naar buiten dat Nielson niet altijd even trouw is geweest. Vandaag laat hij van zich horen.

‘Lieve volgers, nav berichten in verschillende media willen we laten weten dat we samen bezig zijn met het oplossen van problemen in ons huwelijk. Dit gedeelte van ons leven is privé en houden we verder tussen ons. Hanna en ik hopen op jullie respect hiervoor. Wij wensen jullie een gezond en gelukkig nieuwjaar toe. Liefs Niels & Hanna’.

Bron en Beeld: Instagram Nielson

Delen

Meer over Nielson

GOUDEERLIJK: Nielson laat van zich horen 'Het heeft tijd nodig'
GOUDEERLIJK: Nielson laat van zich horen ‘Het heeft tijd nodig’
Nielson staat voor moeilijke keuze en schakelt hulp in
Nielson staat voor moeilijke keuze en schakelt hulp in
Lees alle artikelen over Nielson