100%NL Magazine Sarah van Soelen
Delen

ZIEN: Nieuwe liefde voor Sarah van Soelen?

Is er een nieuwe liefde in het leven van Sarah van Soelen?

Sarah van Soelen

In het voorjaar van 2021 werd de blonde Sarah van Soelen in één klap beroemd door haar relatie met André Hazes. Vlak daarvoor verloofde André Hazes zich nog met Monique Westenberg, maar daar kwam plotsklaps een einde aan. André liet toen op Instagram al weten met iemand anders een sterke klik te hebben gekregen, dat bleek Sarah van Soelen te zijn.

Vanaf dat moment ging de media los en werd Sarah van Soelen op de voet gevolgd. De relatie tussen André en Sarah werd serieus en zo kon heel Nederland meegenieten van het prille liefdesgeluk. Het stel was zó gelukkig samen, en dus werd alles met de buitenwereld gedeeld. Vele tripjes en vakanties samen weg volgde en er werden zelfs speciale tattoos gezet.

Breuk

Helaas voor de tortelduifjes heeft het niet zo mogen zijn. De twee zijn alweer een tijdje uit elkaar. Ondanks dat de twee het einde van hun relatie nooit bekend hebben gemaakt, weet iedereen dat ze niet meer samen zijn. Zo zijn de verliefde kiekjes van het stel ook verdwenen van Instagram.

Na de breuk tussen Sarah en André draaide de geruchtenmolen weer op volle toeren, want zou André alweer een nieuwe relatie hebben? Zo werd hij nog gekoppeld aan Anne Rose, één van de beste vriendinnen van Sarah van Soelen. Maar helaas bleven zij ook niet bij elkaar.

Nieuwe liefde?

Sarah heeft zich na de breuk met André vooral gestort op haar lieve familie, vrienden en haar nieuwe woning. Gisteren, tijdens Valentijnsdag, werd Sarah verrast met een gigantische bos rode rozen met een ballon. ‘Thank you my Valentine’, schrijft Sarah bij de beelden.

Zou Sarah dan nu toch een nieuwe liefde hebben gevonden?

100%NL Magazine Sarah van Soelen

Bron en Beeld: Instagram Sarah van Soelen

Delen