100%NL Magazine Renate Winston
Zie ook:
Delen

FOTO: De nieuwe look van Renate Gerschtanowitz met gewaagde pony!

Een nieuw jaar en dus nieuw haar! Renate Gerschtanowitz kiest voor een nieuwe look en laat zichzelf flink onder handen nemen bij de kapper.

Renate Gerschtanowitz

Al 10 jaar zijn Winston en Renate Gerschtanowitz gelukkig getrouwd. De twee gaven elkaar het jawoord op een prachtig landgoed in Ermelo. Renate zag er toen stralend uit in haar prachtige bruidsjurk. Foto’s van het sprookjeshuwelijk zie je hier.

Gezin

Samen zijn Winston en Renate de trotse ouders van twee lieve zoons. Zij heten Julian en Benjamin. Met z’n viertjes vormen de Gerschtanowitsjes een perfect gezinnetje!

De gelukkige familie woont in een prachtige villa in Blaricum. Een jaar geleden gaf Renate haar volgers via Instagram een uniek kijkje in hun prachtige woning. ‘Favoriete werkplek… ik heb een aantal plekken waar ik graag zit thuis en dit is er 1 van. Ik ben stiekem ook verliefd op mijn gordijnen met pantervoering’, schreef Renate toen bij deze foto.

Nieuwe look

Gelukkig nieuw haar! Dat moet Renate Gerschtanowitz gedacht hebben. ‘O wat fijn dat mijn favoriete kapper weer mag werken en in een prachtige nieuwe zaak!’, jubelt Renate op Instagram.

Ze heeft haar coupe flink onder handen laten nemen en heeft gekozen voor een gewaagde pony. En uiteraard komt Renate ook met deze look weer goed weg. Het staat haar waanzinnig!

Ook de volgers van Renate vinden haar nieuwe look heel mooi. Zo schrijven ze onder de foto: ‘Prachtig!’, ‘Nice!’ en ‘Mooi Renate!’.

Bron en Beeld: Instagram Renate Gerschtanowitz

Delen

Meer over Renate Gerschtanowitz

Winston en Renate Gerschtanowitz vieren jubileum en delen bijzondere trouwbeelden
Winston en Renate Gerschtanowitz vieren jubileum en delen bijzondere trouwbeelden
Winston en Renate Gerschtanowitz beleven magische momenten in Brazilië
Winston en Renate Gerschtanowitz beleven magische momenten in Brazilië
Lees alle artikelen over Renate Gerschtanowitz