100%NL Magazine wendy en martijn the voice
Zie ook:
Delen

Wordt dit de nieuwe presentatrice van The Voice?

Nu Wendy van Dijk RTL inruilt voor SBS6, komt er een vacature vrij bij the Voice of Holland! RTL is dringend op zoek naar de perfecte nieuwe presentatiepartner voor Martijn Krabbé. Wendy vertrekt na de zomer naar Talpa Networks. Wie zal de nieuwe presentatrice van The Voice worden? Samantha Steenwijk heeft al aangegeven het stokje van Wendy erg graag over te willen nemen!

100%NL Magazine Samantha Steenwijk

Volgens Samantha heeft haar goede vriend Gerard Joling haar al klaargestoomd voor presentatiewerk. “Ik keek vroeger altijd met plezier naar Gerard wanneer hij Sterren Dansen op het IJs presenteerde”, vertelt Samantha aan Story. “Dat wil ik ook.”

“Volgens Gerard ben ik geknipt om te presenteren,” gaat ze verder. Ze zou zelfs graag een duo met Gerard willen vormen! “We hebben dezelfde humor en durven elkaar ook af te branden. Maar altijd met een lach en nooit intens gemeen.”

Oud-deelneemster

Als oud-deelneemster van the Voice, weet ze als geen ander hoe het allemaal in zijn werk gaat: “In 2017 stond ik in de finale van The Voice, en het zou toch heel leuk zijn om als oud-deelneemster dit programma te presenteren. Natuurlijk besef ik dat de kans klein is, maar ik droom er wel van.”

Wie weet!

https://www.instagram.com/p/BtHIWs0BQV6/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron: RTLboulevard | Beeld: Nico Kroon, Instagram, William Rutten

Delen