100%NL Magazine 2020
Delen

Zó reageerden alle BN’ers op het nieuws van Rutte gister

Het was voor veel Nederlanders toch wel even schrikken gister toen Rutte heel Nederland vertelde dat we in een strenge lockdown gaan tot 19 januari. Maar de besmettingen stijgen weer en we moeten met zijn allen ervoor zorgen dat dit zo snel mogelijk weer omlaag gaat. Veel BN’ers zijn het er óf mee eens, of niet mee eens of maken er een grapje over.

Nikkie Plessen zei gister in RTL Boulevard dat ze de timing van Rutte niet heel erg handig vond. “De druk op je werknemers ligt heel hoog en je vraagt veel. Daar mogen we soms ook even stil bij staan.” Nikkie zegt als laatste nog even dat we wel met z’n allen aan de bak moeten. “Het is zoals het is.”

Chantal Janzen laat haar volgers vooral lachen met een hilarisch stukje tekst dat ze deelt op Instagram. “It’s beginning to look a lot like fuck this” Veel volgers zijn het er helemaal mee eens. “Dit mogen we best even zeggen. Hoe dan ook: Hou vol lieve mensen, sterkte en probeer ondanks alles lief te blijven voor elkaar. En gezond. Dat vooral.”

Fred van Leer wil vooral even relativeren en door. “Alles is helemaal kut. En ik hou helemaal niet van kut”, deelt hij op zijn Instagram. Hilarisch weer!

Karin bloemen heeft toch wel de mooiste kerstbal van 2020 in de boom. Letterlijk! Op de foto zie je een wc-rol aan een touwtje in de kerstboom met daarop 2020 geschreven. “Als je geen kerstballen meer kunt kopen dan is dit natuurlijk nog een optie…”, zegt ze.

Jorik Scholten, ook wel bekend als Lil Kleine, lacht een beetje om de lockdown. Hij zit zelf in Dubai met zijn gezin en giert het uit op zijn Instagram…

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen