Nikkie de Jager deelt bijzonder nieuws:
Delen

Nikkie de Jager deelt bijzonder nieuws: “Can’t wait to be a mom”

Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials plaatst een bijzonder bericht op haar Instagram.

Nikkie de Jager

NikkieTutorials, die in het echt Nikkie de Jager-Drossaers heet, is dé make-up goeroe van de héle wereld! Ja je leest het goed, Nikkie is wereldwijd bekend en wij zijn maar wat trots dat zij uit Nederland komt! Op Instagram heeft Nikkie maar liefst 17,1 miljoen volgers en ook op YouTube is ze razend populair met ruim 14 miljoen abonnees.

Het jaar 2022 gaat waarschijnlijk bij Nikkie de boeken in als het mooiste jaar van haar leven, met natuurlijk haar droom die uit kwam: een sprookjeshuwelijk met de liefde van haar leven Dylan. Tijdens haar grote dag straalde Nikkie van oor tot oor, ze droeg een waanzinnige trouwjurk, droeg de mooiste juwelen én haar make-up zat perfect! (Hoe kan het ook anders. )

Bijzonder bericht

Eerder deze week plaatste Nikkie een bericht op haar Instagram die veel vraagtekens heeft achtergelaten. Nikkie plaatste een video met daarin verwerkt “Who is going to tell them. Can’t wait to be a mom.” Bij de video schreef ze: “It’s a pride month miracle.” Ook veel volgers reageren verward. Zo schrijft iemand: “This is going over so many people’s heads, Nikki.” Je ziet de video hieronder voor meer duidelijkheid.

https://www.instagram.com/reel/CtPNQRuocNr/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram NikkieTutorials

Delen

Meer over Nikkie de Jager

Nikkie openhartig over chantage en de groei van haar carrière als gevolg
Nikkie openhartig over chantage en de groei van haar carrière als gevolg
Emotionele Nikkie de Jager:
Emotionele Nikkie de Jager: “De operatie is goed gegaan”
Lees alle artikelen over Nikkie de Jager