100%NL Magazine Nikkie de Jager
Zie ook:
Delen

Nikkie de Jager post foto van zichzelf als kind en gaat viral

Op haar Instagrampagina deelt Nikkie de Jager een foto van zichzelf als kind en kan daarmee rekenen op een hoop reacties!

Nikkie de Jager

NikkieTutorials, die in het echt Nikkie de Jager-Drossaers heet, is dé make-up goeroe van de héle wereld! Ja je leest het goed, Nikkie is wereldwijd bekend en wij zijn maar wat trots dat zij uit Nederland komt! Op Instagram heeft Nikkie maar liefst 17,1 miljoen volgers en ook op YouTube is ze razend populair met ruim 14 miljoen abonnees.

Het jaar 2022 gaat waarschijnlijk bij Nikkie de boeken in als het mooiste jaar van haar leven, met natuurlijk haar droom die uit kwam: een sprookjeshuwelijk met de liefde van haar leven Dylan. Tijdens haar grote dag straalde Nikkie van oor tot oor, ze droeg een waanzinnige trouwjurk, droeg de mooiste juwelen én haar make-up zat perfect! (Hoe kan het ook anders. 😉 )

Foto als kind

Nikkie wordt door haar fans op handen gedragen en iedere foto die zij online deelt schiet door het dak met likes en reacties. Ze krijgt reacties van over de hele wereld en wordt geroemd als ‘Queen’. Wie Nikkie dan ook onderuit probeert te halen krijgt met haar ‘army’ te maken, en dat is maar goed ook!

Gisteren postte Nikkie een hele bijzondere foto, namelijk een foto van zichzelf waarbij ze ook foto van vroeger vasthoudt. En dat is heel bijzonder voor Nikkie aangezien zij als klein kind al in transitie ging. De foto van Nikkie gaat viral en krijgt talloze lieve reacties en honderdduizenden likes.

Benieuwd naar die mooie foto van Nikkie? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Nikkie de jager

Delen

Meer over Nikkie de Jager

Nikkie openhartig over chantage en de groei van haar carrière als gevolg
Nikkie openhartig over chantage en de groei van haar carrière als gevolg
Emotionele Nikkie de Jager:
Emotionele Nikkie de Jager: “De operatie is goed gegaan”
Lees alle artikelen over Nikkie de Jager