100%NL Magazine Nikkie
Zie ook:
Delen

Nikkie de Jager in het ziekenhuis: ‘Een vreselijke nachtmerrie’

Nikkie ligt in het ziekenhuis en zij deelt een video die zij na de operatie op heeft opgenomen. Zo te zien heeft zij veel lol!

Nikkie de Jager

NikkieTutorials, die in het echt Nikkie de Jager-Drossaers heet, is dé make-up goeroe van de héle wereld! Ja je leest het goed, Nikkie is wereldwijd bekend en wij zijn maar wat trots dat zij uit Nederland komt! Op Instagram heeft Nikkie maar liefst 18,7 miljoen volgers en ook op YouTube is ze razend populair met miljoenen abonnees.

Het jaar 2022 gaat waarschijnlijk bij Nikkie de boeken in als het mooiste jaar van haar leven, met natuurlijk haar droom die uit kwam: een sprookjeshuwelijk met de liefde van haar leven Dylan. Tijdens haar grote dag straalde Nikkie van oor tot oor, ze droeg een waanzinnige trouwjurk, droeg de mooiste juwelen én haar make-up zat perfect! (Hoe kan het ook anders. 😉)

Ziekenhuis

Nikkie deelde gisteravond een video vanuit het ziekenhuis. Zij is geopereerd en bracht haar volgers op de hoogte van wat er is gebeurd. ‘Hey, ik weet dat dit er dramatisch uitziet haha, maar de afgelopen anderhalf jaar heb ik een groeiende cyste boven mijn kont. Het begon te groeien en pijn te doen en het is al vijf dagen een vreselijke nachtmerrie. Ik ben net geopereerd en hij is verwijderd’, vertelt zij. ‘In ieder geval, ik ben erg blij dat ik de operatie heb gehad. De cyste is weg en ik ben erg blij, want ik heb eindelijk geen pijn meer!’ Vervolgens lacht Nikkie hard om het feit dat zij geen controle heeft over de beweging in haar benen. Gelukkig is alles goed gegaan en hopelijk knapt Nikkie snel weer op.

Bron en Beeld: Instagram Nikkie de Jager.

Delen

Meer over Nikkie de Jager

Nikkie openhartig over chantage en de groei van haar carrière als gevolg
Nikkie openhartig over chantage en de groei van haar carrière als gevolg
Emotionele Nikkie de Jager:
Emotionele Nikkie de Jager: “De operatie is goed gegaan”
Lees alle artikelen over Nikkie de Jager