Nikkie over kinderwens
Delen

Nikkie over kinderwens “Zou ik met niemand anders willen dan met hem”

Nikkie: "Ik wilde eigenlijk nooit kinderen omdat ik de wereld soms echt niet zo heel erg leuk vind."

Nikkie de Jager

NikkieTutorials, die in het echt Nikkie de Jager-Drossaers heet, is dé make-up goeroe van de héle wereld! Ja je leest het goed, Nikkie is wereldwijd bekend en wij zijn maar wat trots dat zij uit Nederland komt! Op Instagram heeft Nikkie maar liefst 18,7 miljoen volgers en ook op YouTube is ze razend populair met miljoenen abonnees.

Grote liefde

Het jaar 2022 gaat waarschijnlijk bij Nikkie de boeken in als het mooiste jaar van haar leven, met natuurlijk haar droom die uit kwam: een sprookjeshuwelijk met de liefde van haar leven Dylan. Tijdens haar grote dag straalde Nikkie van oor tot oor, ze droeg een waanzinnige trouwjurk, droeg de mooiste juwelen én haar make-up zat perfect! (Hoe kan het ook anders. 😉)

Kinderwens

In haar podcast ‘Lightless Lounge’ vertelt ze in de eerste aflevering over haar kinderwens. “Ik heb wel een kinderwens. Ik wilde eigenlijk nooit kinderen omdat ik de wereld soms echt niet zo heel erg leuk vind”, zegt Nikkie. Haar man Dylan Drossaers wil echter graag een kleintje, gaat ze verder. “En ik zou het met niemand anders willen dan met hem. Ik denk dat hij echt zo’n leuke vader zou zijn. Ik denk dat ik het nooit zou hebben gedurfd, maar met hem wel.”

De hele podcast luister je hier. 

Bron: Lightless Lounge. Beeld: Instagram Nikkietutorials

Delen

Meer over Nikkie de Jager

Nikkie openhartig over chantage en de groei van haar carrière als gevolg
Nikkie openhartig over chantage en de groei van haar carrière als gevolg
Emotionele Nikkie de Jager:
Emotionele Nikkie de Jager: “De operatie is goed gegaan”
Lees alle artikelen over Nikkie de Jager