100%NL Magazine Soy Kroon
Zie ook:
Delen

OEHLALA: Soy Kroon deelt zwoele zwembadfoto’s

Soy laat zijn volgers blozen.. Op Instagram deelt hij een reeks zwembadfoto's.

Soy Kroon

Soy Kroon is een Nederlands acteur, zanger en presentator. Soy speelde in verschillende film- en televisieproducties zoals Hoogvliegers en Costa!! en maakte indruk met zijn zangtalent als jongste Jezus ooit in The Passion. Hij werd vooral bekend bij het grote publiek door zijn rol van Sil Selmhorst in Goede Tijden, Slechte Tijden en heeft hij meegedaan aan het programma Wie Is De Mol.

Liefdesleven

Naast zijn goedlopende carrière loopt zijn liefdesleven ook op rolletjes. Soy Kroon is al jaren gelukkig met zijn grote liefde Holly Mae Brood. Zes jaar geleden was het liefde op het eerste gezicht toen Soy Kroon en Holly Brood elkaar op de set van Goede Tijden Slechte Tijden ontmoetten. De klik was er meteen en tijdens het samenwerken sloeg de vonk toch een keer over. Het liefdeskoppel deelt de leukste foto’s en video’s van hen op hun social media kanalen. Van premières, programma’s of gewoon leuke feestjes. Wat een onwijs leuk stel!

Zwembadfoto’s

Soy deelde eerder deze week wat zwembadfoto’s vanuit het mooie Bali. Daarbij schreef hij: “Terug van #outofoffice.” Soy ziet er zeker goed uit! Ook zijn volgers laat hij blozen. Zo schrijf er iemand: “Super knappe foto’s Soy.” Je ziet de foto’s hieronder.

https://www.instagram.com/p/Cu2Y4n8LU3C/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Soy Kroon

Delen

Meer over Soy Kroon

ZIEN: Zó zag WIDM-kandidaat Soy eruit in de pubertijd!
ZIEN: Zó zag WIDM-kandidaat Soy eruit in de pubertijd!
ZIEN: Soy Kroon deelt nooit eerder vertoonde beelden WIDM!
ZIEN: Soy Kroon deelt nooit eerder vertoonde beelden WIDM!
Lees alle artikelen over Soy Kroon