soy-kroon
Delen

ZIEN: Zó zag WIDM-kandidaat Soy eruit in de pubertijd!

Soy is al jaren de hunk van Nederland, maar bij sommige foto's van vroeger herkennen wij hem bijna niet. Zo zag hij eruit!

Soy Kroon

Soy Kroon is een Nederlands acteur, zanger en presentator. Soy speelde in verschillende film- en televisieproducties zoals Hoogvliegers en Costa!! en maakte indruk met zijn zangtalent als jongste Jezus ooit in The Passion. Hij werd vooral bekend bij het grote publiek door zijn rol van Sil Selmhorst in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook nu is hij te zien op tv als een van de kandidaten van Wie is de Mol!

Relatie

Soy is al jaren gelukkig met Holly Mae Brood. Zes jaar geleden was het liefde op het eerste gezicht toen Soy en Holly elkaar op de set van Goede Tijden Slechte Tijden ontmoetten. De klik was er gelijk en is daarna uitgegroeid tot een liefdesrelatie. Het koppel deelt de leukste foto’s en video’s van hen op hun social media kanalen. Van premières, programma’s of gewoon leuke feestjes. Wat een onwijs leuk stel!

Pubertijd

Soy wordt gezien als een knappe, vrolijke verschijning. Toch heeft hij met de jaren een behoorlijke transformatie doorgemaakt. Herken jij hem nog?

 

Header beeld: ANP - Bron en Beeld: Instagram Soy Kroon

Delen

Meer over Soy Kroon

OEHLALA: Soy Kroon deelt zwoele zwembadfoto's
OEHLALA: Soy Kroon deelt zwoele zwembadfoto’s
ZIEN: Soy Kroon deelt nooit eerder vertoonde beelden WIDM!
ZIEN: Soy Kroon deelt nooit eerder vertoonde beelden WIDM!
Lees alle artikelen over Soy Kroon