100%NL Magazine Mark Baanders
Zie ook:
Delen

OH NO: Mark Baanders en partner zijn uit elkaar

Mark Baanders heeft zo'n twee jaar een relatie gehad met Boaz, maar helaas is er een einde gekomen aan dit romantische sprookje.

Mark Baanders

Mark Baanders is een verslaggever bij de Nederlandse omroep PowNed. Mark heeft de bijnaam ‘Slijptol’ gekregen, vanwege zijn hese stem. De verslaggever is momenteel veel op televisie te zien, want hij deed vorig jaar mee aan Expeditie Robinson 2023 en vanaf vanavond is hij te zien in het nieuwste seizoen van Het Perfecte Plaatje op reis.

Expeditie Robinson

Dat Mark een strijder is, is vorig jaar gebleken. In de afleveringen van Expeditie Robinson zag heel Nederland Mark veel proeven winnen en dat terwijl hij op afvallerseiland zat. Hij heeft zich terug weten te vechten, maar werd uiteindelijk toch uit het spel gestemd.

Foutje in de sterren

Mark werkt momenteel aan een heel persoonlijk programma: ‘Baanders wil een baby’. Hij onderzoekt in dit programma de mogelijkheden en uitdagingen om als homoseksuele man een gezin te stichten.
Helaas zal hij dit gezin niet meer gaan stichten met Boaz, want de twee zijn sinds kort uit elkaar. Dit vertelde Mark in een interview met De Telegraaf. ‘Tot voor kort had ik het liefste met mijn ex-vriend Boaz een gezinnetje willen stichten, maar onze relatie is onlangs stukgelopen. Dit foutje in de sterren was helaas niet te voorzien toen ik voorstelde om over onze kinderwens een documentaire te maken’, vertelde hij. Mark en Boaz hebben twee jaar lang een relatie gehad. Waarom zij uit elkaar zijn, maakt Mark niet bekend.

Bron en Beeld: De Telegraaf

Delen