Het Perfecte Plaatje Kandidaten
Zie ook:
Delen

OHNO: Slecht nieuws voor kijkers van Het Perfecte Plaatje

Voor de fans van 'Het Perfecte Plaatje' is er slecht nieuws..

Het Perfecte Plaatje

In Het Perfecte Plaatje gaan tien bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aan voor de beste foto! Elke aflevering richten zij zich op twee verschillende specialisaties, waar de meest uiteenlopende aspecten van het fotografievak aan bod komen. De foto’s worden iedere aflevering door een vakjury beoordeeld.

Slecht nieuws..

Het Perfecte Plaatje zal er deze keer niet zijn omdat de verkiezingsuitslagen gepresenteerd worden op dezelfde tijd. Vanavond zullen Daphne Lammers en Beau van Erven Dorens live op RTL 4 de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen bespreken. Ook politiek verslaggever Fons Lambie schuift aan in de studio en er zullen live-verbindingen plaatsvinden met de politieke partijen voor de eerste reacties op de uitslagen.

Geen paniek! Volgende week woensdag zie je Het Perfecte Plaatje gewoon weer om 20.30 uur op RTL 4.

Kandidaten dit seizoen

Dit jaar doen zanger Frans Duijts mee, Bachelorette Sylvia Geersen, actrice Loes Haverkort, acteur Waldemar Torenstra, financieel adviseur Annemarie van Gaal, acteur Niek Roozen, presentatrice Quinty Misiedjan, presentator Henry Schut, actrice Anna Drijver en voormalig First dates-maître Sergio Vyent.

Bron: RTL, Het Perfecte Plaatje. Beeld: Instagram William Rutten

Delen