100%NL Magazine Olcay Gulsen
Zie ook:
Delen

VIDEO: Olcay Gulsen deelt langverwachte hometour!

De fans van Olcay Gulsen zijn helemaal door het dolle heen, want ze heeft eindelijk haar langverwachte hometour gedeeld!

Olcay Gulsen

Mode-icoon en tv-persoonlijkheid Olcay Gulsen nam in 2009 het leiderschap van SuperTrash over, waarmee ze internationaal succes boekte. Na het faillissement in 2018, maakte ze een succesvolle overstap naar televisie met optredens in ‘Beter laat dan nooit’ en ‘Boxing Stars’, en als deskundige bij RTL Boulevard. In 2020 raakte ze het hart van Nederland met haar docuserie ‘Olcay & Huiselijk geweld’. Haar persoonlijke leven bleef ook in de schijnwerpers staan, met name door haar relatie en latere breuk met Ruud de Wild. Olcay blijft een bron van inspiratie met haar veelzijdige carrière en persoonlijke veerkracht.

Langverwachte hometour

Na maanden van spanning en klussen heeft Olcay Gulsen eindelijk de video gedeeld waar haar fans reikhalzend naar uit hebben gekeken: een exclusieve hometour van haar waanzinnige woning. Olcay, bekend om haar stijlvolle smaak en oog voor detail, heeft via social media een video gedeeld waarin ze haar volgers meeneemt door haar prachtig getransformeerde huis.

Van de gang tot aan de slaapkamer, en van haar kantoor tot aan de living: álles ziet er echt waanzinnig uit. Olcay mag dan nu al wel heel erg trots zijn met het eindresultaat, klaar met verbouwen is ze nog zeker niet. Tijdens de video droomt Olcay alweer van haar volgende projecten.

Ben jij benieuwd naar de prachtige woning van Olcay? Dat zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Olcay Gulsen

Delen

Meer over Olcay Gulsen

GEWELDIG: Babynieuws voor Olcay Gulsen
GEWELDIG: Babynieuws voor Olcay Gulsen
Olcay Gulsen deelt eerste inzinking van 2024 'Moeilijk afscheid nemen'
Olcay Gulsen deelt eerste inzinking van 2024 ‘Moeilijk afscheid nemen’
Lees alle artikelen over Olcay Gulsen