olcay banner
Delen

Olcay Gulsen is er klaar mee “Dit is echt de laatste keer”

Olcay lijkt er echt even helemaal klaar mee te zijn..

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen is een voormalig modeontwerpster, ondernemer en presentatrice. Olcay nam in 2009 het modemerk SuperTrash over. In 2010 was het kledingmerk zelfs in 24 landen te koop. In 2018 ging het bedrijf helaas failliet.

Olcay heeft de laatste jaren ook verschillende tv-klussen aangenomen. Zo was ze te zien in het Beter laat dan nooit, Boxing Stars en was ze sinds 2014 regelmatig te zien aan de desk van RTL Boulevard als deskundige. In 2020 was Olcay te zien in haar eigen docuserie Olcay & Huiselijke geweld.

Breuk

Olcay en Ruud zijn jaren hartstikke gelukkig geweest en zij waren heel verliefd op elkaar. Helaas is aan dit liefdessprookje een einde gekomen. Dit maakte Olcay en Ruud een tijdje terug bekend. De twee houden nog steeds van elkaar, maar zij hebben besloten als vrienden uit elkaar te gaan.

Klaar mee

Olcay is al een langere tijd bezig om haar herenhuis te verbouwen. In haar ‘hoogtepunt verbouwing’ op Instagram, deelt Olcay vele updates hierover. Vandaag lijkt ze er echt even helemaal klaar mee te zijn. Zo schrijft ze: “Dit helse geluid… al 12 maanden lang. dit is echt de laatste keer ooit dat ik ga verbouwen..” Wij zijn heel benieuwd hoe het er uiteindelijk uit gaat zien.

Bron en Beeld: Instagram Olcay Gulsen

Delen

Meer over Olcay Gulsen

Deze wereldbekende oud-voetballer is de ex van Olcay Gulsen
Deze wereldbekende oud-voetballer is de ex van Olcay Gulsen
Olcay Gulsen vertelt eerlijk: 'Het gaat echt niet goed...'
Olcay Gulsen vertelt eerlijk: ‘Het gaat echt niet goed…’
Lees alle artikelen over Olcay Gulsen