100%NL Magazine Ruud de Wild Olcay

Ruud en Olcay genieten van de romantiek in Parijs!

De romantiek viert hoogtij bij Ruud de Wild en Olcay Gulsen. Samen zijn ze aan het genieten in Parijs!

Ruud de Wild en Olcay Gulsen

Na een aantal relaties vond Ruud (52) uiteindelijk de liefde bij de mooie Olcay. De twee zijn inmiddels al weer wat jaren samen gelukkig. Kort nadat de twee een relatie kregen ging het stel tijdelijk uit elkaar. Dit kwam doordat Olcay heftig nieuws kreeg destijds: haar eerste liefde James kwam te overlijden. Na deze gebeurtenis had Olcay even tijd voor zichzelf nodig. Gelukkig kwamen Ruud en Olcay vrij snel daarna weer bij elkaar.

In voor- en tegenspoed

Iedere relatie kent hoogte- en dieptepunten. Dat hebben Ruud en Olcay, helaas, al ondervonden. In maart 2021 kwam Ruud naar buiten met heftig nieuws. ‘Ik heb darmkanker, maar ik ben er vroeg bij’, liet hij toen weten op de radio. Een aantal ziekenhuisopnames en operaties volgde. Al die tijd stond Olcay aan zijn zijde als steun en toeverlaat.

In september 2021, een half jaar later, werd Ruud kankervrij verklaard. Een hele opluchting. Niet alleen voor Ruud en Olcay, maar ook voor de drie kinderen van Ruud: dochter. Zijn oudste dochter Toy Travis kreeg hij uit een eerdere relatie met Tatum Dagelet. Zijn twee jongste kinderen kreeg hij bij Aafke Burggraaf: Johnny en Teddy.

Romantiek in Parijs!

En nu is Ruud dus alweer een lange tijd dolgelukkig met de mooie Olcay. De twee hebben de grootste lol met elkaar en zijn naast geliefden ook echt beste vrienden.

De twee zijn op dit moment aan het genieten van de stad der romantiek: Parijs! Olcay en Ruud delen beiden te leuke beelden via hun Instagram. Zo kunnen wij toch ook een beetje meegenieten. 😉

Parijs staat niet alleen bekend als stad van de liefde, maar ook om de mode! En als iemand wel raad weet met kleding, dan is het Olcay wel! In een strakke bodysuit laat ze alle hoofden in de Parijse straten draaien. Wat een beauty!

100%NL Magazine Ruud Olcay

Bron en Beeld: Instagram Olcay Gulsen