Olcay Gulsen

Olcay Gulsen krijgt familie-uitbreiding

Olcay Gulsen heeft babynieuws in de familie. Haar zus Georgina is zwanger, wat betekent dat Olcay tante wordt!

Via een story op Instagram deelt Olcay dit blijde nieuws. “Zoooooo blij & gelukkig! Ik word tante! Georgina is zwanger,” schrijft ze in haar story. Hierbij heeft ze de post van haar zus Georgina gedeeld.

Olcay is zelf geboren in een groot gezin. Ze heeft vier zussen en een broer. Georgina staat zelf minder in de spotlights, maar zoekt de media wel op. Ze werkte eerder met haar zwager en radio-dj Ruud de Wild. Nu werkt ze als sidekick en producer bij omroep Brabant.

Olcay Gulsen wordt tante

Zelf geen kinderen

Eerder dit jaar deelde de modeontwerpster met ‘De Telegraaf’ dat ze er vrede mee heeft dat ze zelf geen kinderen zal krijgen. “Ik denk niet dat ik nog moeder ga worden. Zeker nu ik een relatie heb met een man die ervan zichzelf al drie heeft.” Iedere twee weken zijn de kinderen van Ruud bij hen op bezoek in hun woning in Amsterdam. “Ik ga dan losjes met ze om. Mij bemoeien met de opvoeding is namelijk niet mijn taak. Ik geniet ontzettend van de dagen dat ze er zijn, maar net zo goed van de vrijheden die ik daarnaast voor mezelf heb.”

Zware periode

In januari van dit jaar werd en bij Ruud de Wild darmkanker geconstateerd. Nu negen maanden later gaat het een stuk beter met de radio-dj. Via Instagram lied Olcay een aantal weken terug weten dat het goed gaat met Ruud. “Zo trots op jou. Wat een rollercoaster ride de afgelopen 9 maanden en wat heb je gestreden. Nu weer gezond aan de slag. Ga onze middagdutjes en wandelingen stiekem missen. Maar wat fijn dat je weer radio gaat maken.”

Bron en Beeld: Instagram