Olcay openhartig over samenwonen én kinderwens met Ruud
Delen

Olcay openhartig over samenwonen én kinderwens met Ruud

Begin april kondigden Olcay Gulsen en Ruud de wild aan dat zij klaar zijn voor de volgende stap in hun relatie en dat zij gaan samenwonen. Inmiddels is Ruud bij zijn vriendin ingetrokken. Olcay vertelt nu hoe het allemaal gaat met hun nieuwe avontuur. Olcay vertelt in een interview met Story over het besluit om te gaan samenwonen. ‘We waren toch al zo ongeveer elke dag bij elkaar, dus eigenlijk verandert er ook weer niet zo heel veel’.

Quarantaine periode

Voor veel stellen is de coronacrisis een ware relatietest. Je zit plots dag en nacht op elkaars lip en hebt super veel tijd samen, terwijl je er niet lekker op uit kan trekken. Toch kiezen Olcay en Ruud er juist nu voor om samen te gaan wonen. Olcay zegt hierover: ‘Ik kan me heel goedd voorstellen dat wanneer je elkaar niet meer zo heel leuk vindt, dat deze periode een hele zware is. Maar Ruud en ik weten dat we ook in zware tijden goed samen kunnen zijn. Ik maak me absoluut geen zorgen’.

Kinderen

Ruud de Wild heeft uit eerdere relaties al drie kinderen: twee dochters Toy & Teddy en een zoon Johnny in de leeftijd van 8 tot en met 17. Olcay stelt dat zij het super leuk vindt dat de drie nu bij haar over de vloer komen. ‘Ik hou veel van kinderen’. Op de vraag of zij en Ruud ook plannen hebben om hun liefde te bekronen met een baby zegt Olcay: ‘Er zit iemand nu op de bank naast me heel hard te lachen. Dat lijkt me een duidelijk antwoord op die vraag’.

Bron: Story | Beeld: Instagram

Delen