100%NL Magazine Eva
Zie ook:
Delen

OML-Eva in tranen: ‘Nu hebben we afscheid genomen’

Eva beseft dat zij sommige mensen niet meer gaat zien en dat soort momentjes zijn extra heftig en emotioneel voor haar.

Over Mijn Lijk Eva

Één van de dappere kandidaten uit het laatste seizoen van Over Mijn Lijk is de goedlachse Eva Hermans-Kroot. Ze is nog maar 25 jaar oud, maar strijdt al jaren tegen de genadeloze ziekte longkanker. Een heftige en oneerlijke strijd, die door de makers van Over Mijn Lijk op een mooie maar tegelijkertijd pijnlijke wijze in beeld wordt gebracht.

Tijdens de afleveringen van Over Mijn Lijk blijft Eva positief en vrolijk. Vooral door dat laatste wordt Eva geliefd door heel Nederland. We kunnen alleen maar bewondering voor haar hebben hoe zij om gaat met zo’n heftige diagnose.

Afscheid genomen

Eva houdt haar volgers dagelijks op de hoogte van alles wat zij meemaakt, van de leuke, maar ook de minder leuke dagen in haar leven en van de emotionele momenten. Gisteren was zo’n verdrietig moment, want Eva heeft afscheid moeten nemen van een dierbaar persoon. Zij deelt een verdrietige foto op Instagram en schrijft: ‘Ik heb een fijne en mooie dag, maar hij voelt ook beladen. Mijn allerliefste (oude) oppas was weer in Nederland.’ Aangezien zij in het buitenland woont, ziet Eva haar amper. ‘Het was bijna een jaar geleden dat ik haar had gezien en ook nu hebben we weer afscheid genomen. Zij is mij zo dierbaar’, aldus Eva. Wat moet dat emotioneel zijn geweest…

100%NL magazine Eva

Bron en Beeld: Instagram Eva

Delen