100%NL magazine Annick en Roy
Delen

OML-Roy en Annick delen geweldig nieuws: ‘De uitslag is goed!!!’

Na een hele dag in spanning gewacht te hebben, hebben OML-Roy en Annick eindelijk duidelijkheid gekregen van de doktoren.

Ongeneeslijke hersentumor

Roy Oude Rikerink was één van de kandidaten van het 9e seizoen van Over Mijn Lijk. Roy heeft een ongeneeslijke hersentumor en deze diagnose kreeg hij ruim vijf jaar geleden. Roy en zijn vrouw Annick zijn ondanks alles ongelooflijk positief en zij proberen te genieten van alle momenten samen met hun zoontje.

Geen woorden

Vooral afgelopen dagen waren slopend, vertelt Annick. Roy bleek een plekje in zijn hoofd te hebben. Eerder vandaag postte zij dat ze na 4 maanden afwachten vandaag zouden horen wat het plekje nou toch kon zijn. Eindelijk was daar vandaag het antwoord: ‘Geen woorden voor dit geluk, zo voelt het even ook al kan Roy niet genezen verklaard worden’, schrijft Annick in haar Instagram stories. En: ‘DE UITSLAG IS GOED!!! Het plekje is verdwenen, bizar!! We moeten dit goede nieuws even verwerken, wat een stress hebben wij gehad. We weten gewoon niet wat we moeten voelen. Ook al weten we dat Roy niet genezen kan worden verklaard dit voelt als een groot geluk en opnieuw een kans om samen nog hele mooie herinneringen te maken. ❤️❤️❤️’
Wat een geweldig nieuws en een heerlijke opluchting voor het stel.

Bron en Beeld: Instagram Annick Velthuis

Delen