100%NL Magazine Miss Nederland
Zie ook:
Delen

Miss Nederland Ona Moody klaar voor Miss Universe verkiezing!

Nog een paar nachtjes slapen! Op 4 januari 2023 vertrekt Miss Nederland Ona Moody naar New Orleans voor de Miss Universe verkiezing!

Miss Nederland Ona Moody

Afgelopen september ging de grote droom uit van de 25-jarige Ona Moody: zij werd toen bekroond tot Miss Nederland! Juryvoorzitter Monica van Ee sprak toen de lovende woorden: ‘Na een extreem bewogen periode waarin onze finalisten eigenlijk al een hele Miss Universe experience hebben mogen beleven, is Ona mij opgevallen in haar rust, kalmte en vriendelijkheid. Haar schoonheid is voor mij zo een universele look die alle facetten van natural beauty uitstraalt. Met eigenschappen als stabiliteit, punctueel, vastberadenheid en haar charisma bleef zij al die tijd opvallen. Dit heeft zij tijdens haar performance on stage 100% waargemaakt.’

Miss Universe

Sinds de kroning afgelopen september is Ona druk bezig geweest met de voorbereidingen voor haar deelname aan Miss Universe. Op 14 januari vindt de officiële Miss Universe verkiezing plaats in New Orleans. Aan Ona de bijzondere taak om daar Nederland te vertegenwoordigen. De Miss Universe verkiezing is een hele happening, er doen namelijk 90 andere landen aan mee en wereldwijd kijken er maar liefst 500 miljoen mensen naar! WOW!

Ona is er helemaal klaar voor en heeft maar liefst 4 koffers gepakt voor haar Miss Universe avontuur. Wij wensen Ona natuurlijk ontzettend veel succes toe!

Live meekijken?

Wil jij graag de verkiezing van Miss Universe meekijken? Vanwege het tijdverschil is de drie uur durende show in Nederland te volgen in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 januari vanaf 02.00 uur. Houd voor updates en livestreams om de show te kunnen zien de socials in de gaten: Facebook Miss Nederland en/of Instagram Miss Nederland.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Miss Nederland

Delen