Giorgio en Ingrid ochtendshow 100% NL
Delen

ONTHULD: Ingrid Jansen versterkt de ochtendshow van radiostation 100% NL!

Het moment waar we allemaal reikhalzend naar hebben uitgekeken is eindelijk hier! De ochtendshow van 100% NL wordt verrijkt met een stralende toevoeging aan het team: niemand minder dan de getalenteerde Ingrid Jansen!

Giorgio x Ingrid

De ochtendshow, geleid door de vertrouwde stem van Giorgio Hokstam, krijgt een extra dosis energie, flair en vrouwelijke kracht. Radiostation 100% NL verwelkomt een nieuw en stralend gezicht: Ingrid Jansen. Vanaf vandaag neemt zij de rol van sidekick op zich naast Giorgio Hokstam in de dagelijkse uitzending van Goedemorgen 100% NL. De veelzijdige achtergrond van Ingrid Jansen haar en levendige persoonlijkheid beloven een waardevolle aanvulling te zijn op de vertrouwde ochtendroutine van de luisteraars.

Ingrid Jansen is ready!

Ingrid deelt haar opwinding over haar nieuwe rol bij 100% NL: “In de afgelopen weken heb ik in het diepste geheim intensief getraind om vanaf maandag 20 november volledig in mijn nieuwe (vroege) routine te zitten! Samen met Giorgio ga ik de luisteraars van 100% NL de hele week een positieve start van de dag bezorgen. En natuurlijk ben ik er ook om vrouwelijk tegengewicht te gaan geven. Ik heb er onwijs veel zin in.”

Vragenvuur

Radiostation 100% NL nodigt haar luisteraars uit om Ingrid Jansen beter te leren kennen door de komende 24 uur vragen in te sturen via de 100% NL app. Ingrid zal persoonlijk alle vragen beantwoorden, en de meest interessante vragen zullen live in de uitzending behandeld worden.  Een unieke kans voor de luisteraars om de nieuwe toevoeging aan de ochtendshow van dichtbij te ontdekken!

Vanaf vandaag zullen zij dagelijks van 06.00 tot 10.00 uur te beluisteren zijn als dynamisch duo! Luister het hier.

 

 

Delen