ONTROEREND: Ernstig zieke Norah (6) ‘trouwt’ met haar vader
Delen

ONTROEREND: Ernstig zieke Norah (6) ‘trouwt’ met haar vader

Net als bij Danerolles, draait het bij Make-A-Wish om ouders en kinderen samen te brengen en even te ontsnappen aan die dagelijkse realiteit door hen een fijn momentje met elkaar te bezorgen, iets wat met een ernstig ziek kind niet altijd zo vanzelfsprekend is. Met de steun van Danerolles kreeg de ernstige zieke Norah (6) de trouwdag van haar leven en ‘trouwde’ ze met haar vader Raymond.

Niet alleen de trouwdag zelf, ook de maanden van voorbereidingen waren al een feest op zich. Norah maakte een mooie tekening van haar trouwjurk, stelde een playlist samen voor de trouwdag, had een online intakegesprek met de bijzondere trouwambtenaar Madeleine, maakte met haar broers bedank-cadeautjes voor de huwelijksgasten en ze zocht haar trouwjurk uit in het bijzijn van haar moeder en tante.

Maandag 12 oktober was het zover: de grote trouwdag! Op Slot Zeist mocht Norah in een échte trouwjurk trouwen met haar vader. Uit deze mooie reis haalt Norah weer de kracht die ze nodig heeft om sterker de toekomst in te gaan. En dat is gelukt. Het was een wens om nooit te vergeten!

In haar haar heeft Norah een mooie vlecht, krullen en diamanten diadeem. Het hele gezin wordt opgehaald in een roze limousine die ze naar het prachtig versierde Slot Zeist brengt. Na de ceremonie volgt een feestmaal met frietjes en limo aan een koninklijk gedekte tafel, een fotosessie waarbij Norah en papa zeven ‘geluksduiven’ loslaten, een ritje in de sprookjeskoets en ook de bruidstaart en kinderchampagne ontbreken natuurlijk niet.

Als klap op de vuurpijl dansen papa en Norah een vooraf ingestudeerde Disney prinsessenwals. Het was voor Norah een feestelijke Wish Journey vol verrassingen en hoogtepunten. En volgens Norah was het nog mooier dan gedacht. Niet zomaar een wens, maar een wens van hoop en kracht voor de toekomst.

Dankzij Danerolles is het gelukt om de wens van Norah te vervullen. Gezinnen speciale momenten samen laten beleven, dat is waar Danerolles voor staat. Iets dat voor gezinnen met een ernstig ziek kind zeker niet altijd zo vanzelfsprekend is. Daarom gaat Danerolles Make-A-Wish Nederland steunen bij het vervullen van de allerliefste wensen van ernstig, soms zelfs levensbedreigend zieke kinderen.

Wil jij met je organisatie ook Make-A-Wish Nederland steunen? Neem dan contact op met Ilse Géron: [email protected]

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Danerolles.

Delen