100%NL Orgel Joke, Joost Klein
Delen

Orgel Joke overladen met enthousiaste reacties na het spelen van Europapa

Al jaren speelt zij de mooiste nummers op haar keyboard: Orgel Joke. Haar versie op Europapa is echt fantastisch.

Orgel Joke

Johanna Cornelia (Joke) Meijer-Wapenaar is bekend onder de naam Orgel Joke. Joke is een Nederlandse keyboardspeelster en zij werd tijdens de coronacrisis bekend in Nederland door filmpjes van zichzelf achter het keyboard te delen. Joke speelde de bekendste en mooiste nummers en zij ontving dagelijks ongelooflijk veel likes en reacties onder deze video’s. De coronacrisis is inmiddels voorbij, maar Orgel Joke is nog niet gestopt met het delen van haar video’s. Deze worden nog steeds heel goed ontvangen door ruim 42.000 volgers op Instagram.

Europapa

Vorige week maakte Joost Klein bekend met welk nummer hij Nederland dit jaar gaat vertegenwoordigen op het songfestival. Het liedje heet Europapa en werd binnen een paar dagen miljoenen keren gestreamd.

Orgel Joke zou Orgel Joke niet zijn als zij hier geen eigen versie van zou maken op haar keyboard. Vol enthousiasme speelt Joke het nummer en zij schrijft: ‘Ik wens hem heel veel succes met deze erge leuke plaat. Met twee jongens vroeger natuurlijk heel wat knal muziek gehoord. Deze is heel vrolijk! Hoop dat Joost mooie plek eindigt. Bij deze een stukje door mij.’ Van deze video krijgen wij spontaan een glimlach op ons gezicht. Dit is een heel goed begin van het weekend.

Bron en Beeld: Instagram Orgel Joke

Delen