Zo zien de ouders van Chantal Janzen eruit!
Zie ook:
Delen

Zo zien de ouders van Chantal Janzen eruit!

Chantal Janzen is een van de bekendste presentatrices van ons land. Talentenjachten, het Eurovisie Songfestival of haar eigen serie, Chantal kan het allemaal! Maar uit wat voor gezin komt Chantal eigenlijk? Zo zien de ouders van Chantal Janzen eruit!

Chantal is opgegroeid in Limburg en komt uit een gezin met een vader, moeder en een broer. Met alledrie heeft zij een ontzettende goede band en een na blikje op haar Instagrampagina zien we verschillende foto’s van de familie Janzen.

Haar ouders heten John en Joke, en Chantal plaatst hele lieve berichten over haar ouders. Zo schreef ze over haar vader: ‘De leefste, sjiekste en sjoeënste pap en opa van de wereld’. Ook haar moeder zien we voorbij komen op Instagram, hierover zegt Chantal: ‘Omdat zij ons zoveel liefde gaf en geeft, kunnen mijn broer en ik weer zoveel liefde aan onze kindjes geven.’

Chantal heeft dus ook nog een oudere broer, Roger! Van Roger zijn vrij weinig foto’s te vinden; in tegenstelling tot zijn zus houdt hij niet van media-aandacht. Wat we wel weten is dat Roger in september 2019 nog vader is geworden van zoon Lennon!

 

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: 'Tijd voor iets nieuws'
Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: ‘Tijd voor iets nieuws’
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen