100%NL Magazine Bob Sikkes
Zie ook:
Delen

FOTO: Dít is de partner van Bob Sikkes uit ‘Kopen zonder Kijken’

Iedere week trekt het razend populaire programma 'Kopen zonder Kijken' ruim een miljoen mensen! In het programma zien we stellen een huis kopen zonder te kijken met behulp van Martijn Krabbé, Alex van Keulen, Roos Reedijk én van Bob Sikkes.

Kopen Zonder Kijken

Iedere maandagavond zit Nederland massaal voor de buis van weer een nieuwe aflevering van Kopen Zonder Kijken. Want zal het team van Martijn Krabbé het deze keer opnieuw voor elkaar krijgen om een stel te verblijden met hun droomwoning?

Samen met makelaar Alex van Keulen zet Bob Sikkes zich helemaal in om een perfecte woning aan te kopen op de oververhitte woningmarkt. Dat levert vaak stressvolle situaties op, maar samen met styliste Roos Reedijk weten zij er altijd een práchtige, nieuwe woning van te maken.

Partner Bob Sikkes

De charmante (en laten we eerlijk zijn knappe) bouwdeskundige met zijn grijze lokken verovert iedere week de harten van vele kijkers. Een man die er goed uit ziet, weet waar hij het over heeft én geld kan besparen? Dat is de perfecte man in onze ogen!

Dat moet Bob’s partner Michiel Engbers ook hebben gedacht. Het stel is al jaren samen en zij wonen sinds 2001 samen in Amsterdam. En natuurlijk heeft Bob als aannemer het appartement volledig verbouwd en ingericht naar hun eigen smaak!

Net zo benieuwd als ons hoe de vriend van Bob Sikkes eruit ziet? Je ziet hier een foto van het stel en hieronder wat foto’s van Michiel.

100%NL Magazine Michiel Engbers 100%NL Magazine Michiel Engbers

Beeld: ANP/Foto en Facebook Michiel Engbers, Bron: Story

Delen

Meer over Bob Sikkes

Bob Sikkes legt uit: Wat betalen de deelnemers van 'Kopen Zonder Kijken' allemaal zelf?
Bob Sikkes legt uit: Wat betalen de deelnemers van ‘Kopen Zonder Kijken’ allemaal zelf?
Binnenkijken in het superstrakke huis van Bob Sikkes!
Binnenkijken in het superstrakke huis van Bob Sikkes!
Lees alle artikelen over Bob Sikkes