Dít is de leuke partner van Loretta Schrijver!
Zie ook:
Delen

Dít is de leuke partner van Loretta Schrijver!

Wisten jullie dat Loretta al jarenlang een latrelatie heeft met deze man? Dít is haar jarenlange partner!

Loretta Schrijver

Powervrouw Loretta Schrijver is echt een duizendpoot op de Nederlandse televisie. Met haar hartverwarmende glimlach en geliefde persoonlijkheid weet ze iedereen een goed gevoel te geven.

Jarenlang waren we gewend om ‘s ochtends te ontwaken samen met Loretta tijdens ‘Koffietijd’, maar helaas is dat programma gestopt. Gelukkig kunnen we op veel andere plekken nog genieten van Loretta.

The Masked Singer

Zo is Loretta één van de juryleden van The Masked Singer. En dat is maar goed ook, want we kunnen geen genoeg van haar krijgen! Loretta heeft een ontzettende aanstekelijke lach waarmee ze gegarandeerd een glimlach op je gezicht tovert. Het is een feestje om naar The Masked Singer te kijken, dankzij Loretta!

Partner

Wat veel mensen nog niet weten is dat Loretta al jarenlang een latrelatie heeft met Lou Vaz Dias. De relatie van Loretta en Lou begon misschien wat onconventioneel, want Loretta’s vader mocht niet weten dat ze een affaire had met Lou. Lou is ruim tien jaar ouder dan Loretta en was vroeger bevriend met haar vader. De affaire hield op en Lou en Loretta verloren elkaar uit het oog, tot een paar jaar daarna. Aan Vriendin liet Lorette eerder weten: ‘Ik herkende hem in eerste instantie niet, maar dacht wel: wat een leuke man. Hij kon heel leuke verhalen vertellen over mijn vader, die inmiddels overleden was. Daar smolt ik natuurlijk voor. Bovendien had Lou veel humor. Uren hebben we bij de auto staan praten en lachen. Een paar dagen later belde hij en vroeg of ik zin had samen een hapje te gaan eten.’

Inmiddels zijn Lou en Loretta nog altijd samen, al wonen ze niet samen. Toen Loretta in 2021 de diagnose darmkanker kreeg, ontving ze heel veel steun van Lou. Door deze heftige gebeurtenis is die relatie alleen maar dieper geworden. ‘Ik ben alleen maar meer van mijn man gaan houden’, liet ze weten aan Libelle. Wat mooi om te zien dat Lou en Loretta er voor elkaar blijven zijn, in zowel goede als slechte tijden. Echte liefde!

Beeld: ANP, Bron: Story, Vriendin, Libelle

Delen

Meer over Loretta Schrijver

Binnenkijken in het kleurrijke Amsterdamse appartement van Loretta Schrijver
Binnenkijken in het kleurrijke Amsterdamse appartement van Loretta Schrijver
Loretta Schrijver laat na lange tijd van zich horen en deelt te leuke selfie
Loretta Schrijver laat na lange tijd van zich horen en deelt te leuke selfie
Lees alle artikelen over Loretta Schrijver